Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakultak úgy a dolgok, hogy a kifejezetten szép nőkhöz sok pénz szükségeltetik?
Hát az az igazság hogy nem tudom te szép vagy e, de a külsődtől függeltenül te sem egy utcaseprőt választanál, ha van mondjuk egy vállalkozó is aki keres 1-2-3 milliót.
És ennek semmi köze a kinézetedhez.
Az eszedhez van köze!
Elsőt megerősítem. Nekem mindent alámtoltak a szülők, ha nem jön valami hatalmas magánvagyon államosítás, akkor öröklök is ezt-azt, szóval rohadtul nem érdekelt sosem, van-e a férfinek lakása meg milliói. Van mindenem.😀
Mondjuk ettől függetlenül az autó szerintem elég evidens, mikor kb másfél havi fizetésből is lehet venni egyet, de a wellnesst, nyaralást is minden “szegény” párom tudta állni felesben. Nem szeretem a zsugoriságot, de nem azt várom, hogy több százezret kipengessen rám a másik egy nap alatt, hanem mondjuk csak egy étteremben ne felezgessünk meg ilyenek, mert ne 10.000 forinton múljon a havi megtakarítása.
Na én mondjuk ilyen felezgetőssel nem mentem nyaralni.
Mesélte az exem hogy voltak nyaralni az exével , de a nő kifizette természetesen a saját részét.
Következő héten elhagytam.
Ugyan nem vagyok szép, de "elfogyasztottam" 2 smucig/"szarrágó volt férjet is és így azt mondom, hogy soha többet olyan férfit.
Igen, képes vagyok és mentem os egyedül is wellness hétvégére, mióta nincs párom és a gyerekekkel is, de már nem szépként is elvárom, hogy nálam keressen többet (bruttó 600 ezer) és ne rajtam akarjon meggazdagodni és ne nekem kelljen eltartani még őt is.
Pontosan!
A sz@rrágók után döbbentem rá én is hogy milyen férfit NEM akarok már többet!
5. Mért költsön rád egy férfi fél millát egy nyaralásért? Vagy ez az árcédulád a heti 1 szexért? Oké fizetek mindent, de ez azzal jár hogy mindig az van amit akarok és amikor. Egy nő ne legyen sz*rrágó a szexben... na.
6. Ebben egyetértek, a férfi legyen férfi, amikor egy pasi le akarja húzni a nőt, az már a legalja. Mondjuk nem is értem meg azokat a nőket, akik összejönnek ekkora lúzerekkel.
Baromság.
Nem tudtok felszedni egy szép nőt, még véletlenül sem magatokban keresitek a problémát, hiszen ti vagytok az élet császárai, ő a k.rva, mert biztos csak a pénzes pasikra hajt 😀 Csak mert az elképzelhetetlen, hogy ti ne tetsszetek valakinek és ne akarna a ti farkatokba ugrani akárki is.
Még hosszú a mai nap, lassan jön a következő böszme aki felteszi ugyanezt a kérdést, csak a magassággal (Miért van az, hogy minden nőnek csak a 185 cm feletti pasik tetszenek?), aztán megjön a dundus is (Miért kell az alapján megítélni, hogy hány kg vagyok?), természetesen a napi ronda vagyok de imádnivaló sem maradhat el (Miért csak az arc fontos manapság a nőknek?) és hát a klasszikus mikropéniszes sem maradhat el (Miért nem férfi a nőknek az akinek 20 cm alatti a pénisze?).
Ezekben a kérdezőkben az a közös, hogy mindegyiknek meggyőződése hogy a saját problémája miatt nincs nője és eszébe nem jutna 1x sem az önreflexió, csak az biztos, hogy ő azért nem kell a nőknek mert dundus/ronda/mikropéniszű/csóró/alacsony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!