Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kifejezetten kisgyerekes anyukával hol tudok ismerkedni?
Online. De ne a tinder és társain.
Hagyományos társkeresőkön. Én rengeteg anyukát látok.
Van társkereső egyedülálló szülőknek. Vannak ilyen fb csoportok is. De ott nem az ismerkedés a cél, szóval előbb beszélgess, aztán kérdezz rá, hogy írhatsz-e neki.
Egyébként meg tényleg bárhol. Mi egy élményfürdőben ismerkedtünk meg. A gyerekek elkezdtek játszani, haverkodni, mi is elkezdtünk beszélgetni. Kiderült, hogy mindketten elváltunk, szinglik vagyunk. Számot cseréltünk.
Esetleg munkahelyen. De az nem mindenkinek pálya, ezt is el kell fogadni.
Szerintem próbáld a randivonalon, ott be lehet állítani, hogy csak olyat keress, akinek gyereke van és vele él, én is sokáig csináltam így, csak szerintem is borzalmas volt a felhozatal, párhavonta nézek fel oda. A másik, ahol neked könnyű dolgod lehet, azok a gyerekprogramok. Játszóház szerintem a legjobb, oda nem szoktak két szülővel menni sosem, illetve bemehetsz az egyszülős központba is Bpn, pillanatok alatt felszednek:)--és mehettek kedvezményesen wellnessbe a Kolpingba például, az valami szuper volt.
Nekem nincs lakásom(bár nálam korban is nagyon a határon lennél) de sok anyuka jól jön ki, miután elvált, lakás, gyerektartás, illetve teljes állás, mert van, aki segít nekik a gyerekvigyázásban. A te korosztályodban szinte mindenkinek van gyereke és 35-40 között válnak az emberek, úgyhogy nagyon, nagyon könnyű dolgod van. Tinderen is nézz körül nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!