Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is azt vettétek észre, hogy sók nő kifejezetten akarja, hogy kiszolgáltatott helyzetben legyen?
Nem teljesen.
Csak egy része kell, de az sem mindnek, de az csak a következő: "Legyen biztonság, anyagilag"
Vannak ilyen tanfolyamok konkrétan nőknek, kb a PUA megfelelője csajoknak, ahol ezt oktatják, hogy legyél minél életképtelenebb a férfi mellett, mert ő attól fogja magát férfinek érezni, ha ő az okosabb, ügyesebb, gazdagabb, stb. Mondjuk ezek később jöttek létre, mint maga az elmélet, miszerint hagyni kell a férfit mindenben jobbnak lenni. Múltkor egy olyanba futottam bele, ahol arról elmélkedtek, mi a teendő, ha a nő jobban keres (nők egymás között), olyan opciók voltak, hogy mondjon fel a nő, vagy hogy tegye el az összes pénzét és hagyja, hogy a férfi fizessen, hogy ne sérüljön az egója, stb.
A panaszkodás azt jelenti, hogy nem tudnak a másikkal normálisan kommunikálni, ők se tudják mit akarnak, mert egyrészt ott van fejben, hogy “dehát a férfi dolga”, másrészt viszont érzik, hogy ez így nekik nem teljesen jó.
9. És miért ez az emberi minőség?
Sok gyökér, meg rosszindulatú van ám, aki helyesen ír! Pl láttam én már sok horoszkóp hivőt helyesen írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!