Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják sokan azt,hogy az a férfi,aki kifejezetten kövér nőt keres,az fétises?
Kövér és kövér között is van különbség. Én pl. kövérnek tartom magam (178 cm és 110 kg vagyok) de nem látszik rajtam, mert a magasságom miatt eloszlik. Nyilván nem vagyok nádszál, de arányosan vagyok túlsúlyos, nem folyok szét és fel tudok öltözni csinosan, nem nézek ki úgy, mint a kötözött sonka. (Alkatra kb. úgy nézek ki, mint Pierce Brosnan felesége, persze sokaknak ez már a "disznó" kategória)
A párom 203 cm és 110 kg, mindig is az olyan nőket szerette, mint én. Pont múlt héten beszélgettünk erről, neki egyáltalán nem tetszenek a vékony nők, sosem vonzották. Viszont néha szokott mutatni nőket az utcán, akik már neki is túlzottan túlsúlyosak, pl. a 160 centihez 150 kiló már nagyon sok. Azért, akiknek az tetszik, az már tényleg furcsa, bár nem értem, kinek mi köze ahhoz, hogy mások kihez vonzódnak.
Hiába törölteted, te hisztérika. Akkor is az a valóság, hogy kezeltetni kellene magad. Egy olyan súlyú nő (150 kilónál nagyobb), mint akikre csorgatod a nyálad, testilg és pszichésen is nyomorult. Testileg szerintem nem kell magyarázni, pszichésen pedig azért, mert aki annyit zabál, hogy idáig jut, az nem egészséges, beteg viszonya van az étellel, valamint nagy valószínűséggel egyéb bajai is vannak (depresszió, súlyos traumák).
Te pedig erre vered a nyálad (meg mást is).
Remélem, soha az életben nem találsz ilyen nőt, mert csak rátelepednél és tovább rontanád az életét, mert pont azért imádnád, amin sürgősen változtatnia kellene.
6,8
Gondolom nő vagy és nem tudod felfogni hogy valaki úgy is tud szívből szeretni mást hogy nem menő és divatos és nem felel meg a birkák által diktált szépség ideálnak. Felszínes vagy és fogalmad nincs a szeretetről. A szeretet nem ismer fizikai valót, külsőt és divatot. Olyan szinten vagy lelkileg mint egy döglégy és pont annyira nem jelentene semmit eltaposni téged mint egy legyet... Sőt... A légyért inkább kár mert hasznos része a körforgásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!