Vannak itt olyan lányok, akik kifejezetten értelmesnek gondolják magukat? és ha igen, miért gondoljátok ezt magatokról?
nem titkolom, nagyon sok buta lányt ismertem már meg eddig, és sajnos több köztük a felszínes ember, mint a fiúk közt. legalább is az én életteremről beszélek.
kíváncsi vagyok, hogy érdemes lányokat csak kiemelkedő teljesítményű zsenik közt kellene keresnem, vagy vannak egyszerű emberek közt is ilyenek?
Mondjuk úgy,hogy én sem tartom magam butának.Megvan a magamhoz való eszem,azt hiszem minden helyzetben tudnék boldogulni,akár egyedül is.Önállóságra neveltek.
Rám is mondták már,hogy bölcs vagyok.Nagyon sokat filozofálok,elvontabb dolgokon is.Egy tipikus elmerülős,töprengő ember vagyok.Azt hiszem,ez sem a buták sajátossága.
Mellesleg nagyon sok dolog érdekel,nem csak a szépségápolás és a divat!:D Például.:természet,sport,művészet,filozófia,vallások stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!