Vannak itt olyan lányok, akik kifejezetten értelmesnek gondolják magukat? és ha igen, miért gondoljátok ezt magatokról?
nem titkolom, nagyon sok buta lányt ismertem már meg eddig, és sajnos több köztük a felszínes ember, mint a fiúk közt. legalább is az én életteremről beszélek.
kíváncsi vagyok, hogy érdemes lányokat csak kiemelkedő teljesítményű zsenik közt kellene keresnem, vagy vannak egyszerű emberek közt is ilyenek?
ezzel nem értek egyet utolsó (91%)
szerintem az erkölcs nem egy objektíven szemlélhető mérhető dolog, legalább is semmiképp sem relatívabb, mint a tudás, ami "mérhető".
az erkölcs eleve egy relatív fogalom, de az is tanulható, tehát a tudás része.
szerintem te a morálra gondoltál, az adott ember hozzáállására, a gerinc talán ehhez is kapcsolható, de annak meg a lelki kitartáshoz van köze... ezek bizony ingoványos témák, túl relatívak hogy alapozás nélkül belemenjünk
".(persze,van akinek ez nehezen megy,mert a társaság,ahova keveredett,lehúzza a színvonalat,de persze függ a neveléstől,meg attól,hogy mire fogékony az illető,stb,stb..) Ezt jobb esetben érzi az emberek többsége. Nem "
nos pontosan ezért mert az erkölcs pl nem ugyanaz egy kereszténynek vagy egy humanistának.
"akit több dolog érdekel,az nyilván szélesebb látókörben jobban át tudja látni a dolgokat,de ez részletkérdés"
ez is nehéz téma. részletkérdésnek tűnik, de aki szélesebb látókörű, általában képes tapasztalatokat átvonatkoztatni, jobban meglátja az összefüggéseket
"Az értelmes mindenhol ott van,csak sokan nem is gondolnák vagy a kora vagy a külseje,vagy a végzettsége miatt,de ez csak az én véleményem"
én ugyezt gondolom, csak éppen a hülyékről :)
"Hiába jó valaki emberileg,ha nagyon buta,ugyanott van,mint egy olyan "zseni",akiben nincsenek érzelmek"
ezzel egyetértek, de ha már leírom hogy egy lány legyen értelmes meg erkölcsös is, akkor az már túl nagy elvárás. főleg ha hozzád hasonlóan részletezem.
de mivel kicsit többre vágyok az egyszerűnél, nem szeretem buta emberekkel körbevenni magam, se pszichopatákkal
igen túl magasak az igényeim...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!