Fiúk! Titeket taszít ha egy lány fogszabályzós, vagy kifejezetten szexinek tartjátok?
Baromságokért aggódsz...20 éves fiú létemre van fogszabim és ha hiszed ha nem fél méteres vigyor ül mindig a fejemen.
Az meg nem is érdekel ha egy lánynak van fogszabija...az legyen a legkisebb probléma.
Esetleg tanácsként, ha talizol egy fiúval ne kezd rögtön a fogszabit osztani, hogy milyen kaka meg kényelmetlen. Ez őt nem érdekli...
Viccelsz? :D
Akkor bukott rám a legtöbb srác!!!
Nincs is annál romantikusabb, amikor a Hold fénye megcsillan rajta, csak esőben ne nevess, mert belecsap a villám! :)
Annyit lehet hülyülni ezen. :) Ne parázz!!!
Mellesleg az a tény, hogy van fogszabit, az tükrözi, hogy adsz magadra, és arra, hogy szép legyen a mosolyod.
Nem tehetünk aról, hogy milyen fogakkal születünk, arról viszont igen, hogy teszünk-e azért, hogy szebbek legyenek.
Legyél rá büszke, és mosolyogj bátran!!!!! :D
Egyáltalán nem taszító. Most ha ránéz az ember egy lányra, aki fogszabályzós, nem fogja azt mondani, hogy: Hú de dögös az a csaj, bár várjunk csak.. fogszabályzója van.. uhh.. inkább mentem..
Semmi baj vele, igazat mondanak ez előttem írók.
Kifejezetten szexinek azért nem mondanám xd
18/f
Nem tudom mennyire emlékeztek de régebben mekkora előítéletek mentek már a szemüvegesekről. Most meg? Egyik lány ismerősöm mondta tud olyan lányról akinek semmi problémája nincs a szemével mindössze ilyen divatszemüveget hord nulldioptriával vagy mivel. Mellesleg a modernebb szemüvegek egyes lányokon kifejezetten jól állnak.
Fogszabályzóról meg annyit ha nem is tetszik valakinek, de legalább elkönyvelheted hogy teszel valamit azért hogy szépek legyenek a fogaid. Ahogy elnézem a mostani tőlem fiatalabbakat igenis ráférne sok emberre a fogszab.
(kieg.: Van színes fogszabályzó? le vagyok maradva :D )
Köszike.:)
Nem, nem parázok azon hogy milyen szar lesz vagy ilyenek.:) Nem is akarom fiú előtt szapulni a fogszabályzót...:)
Csak felmerült bennem, hogy mi van ha másokat ez taszít...
Mert így lányként én valakin kifejezetten szexinek találom, másokon viszont undorítónak... :|
Szóval remélem nekem majd jól fog állni, örülnék neki.:) Nem akarom pont akkor elcseszni a pasizási lehetőségeimet, amikor gimibe megyek..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!