Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha szerettél volna házasodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerettél volna házasodni, de soha nem sikerült, miért nem?

Figyelt kérdés

dec. 15. 20:40
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
73%
Volt már olyan akivel jegyben jártunk, de túl sok dologban különböztünk és vége lett. A szívem mélyén még vágyom rá hogy egyszer elvehessek valakit feleségül, de 40 éves koromra már a kutyának sem kellek.
dec. 15. 21:32
 2/18 anonim ***** válasza:
76%

1

Ugyan, fiatal vagy még!

dec. 15. 21:44
 3/18 anonim ***** válasza:
25%

2#

Kérdezd meg bármelyik fiatal csajt, hogy mit gondol egy hízó, kapaszodó, őszülő negyvenes pasiról...

Bottal se piszkálnak meg!

dec. 15. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
76%

3

Sport és öltözködés sokat javíthat.

dec. 15. 21:54
 5/18 anonim ***** válasza:
92%
Voltam már menyasszony de idő közben a vőlegényem meggondolta magát. Egyébként is hosszú volt már a jegyességünk, amikor nekiszegeztem a kérdést hogy mikor is akarja az esküvőt? Hebegett-habogott, aztán csak kinyögte hogy mégis minek azt. Felesleges papír + pénzkidobás. Hozzáteszem: nem akartam milliós, puccos esküvőt. Még nem igazán tudom elfogadni mert a szívem mélyén nagyon vágyok rá. 38 évesen mondjuk elég kevés esélyt látok rá, pedig fiatalabbnak tűnök, sportolok. Hát ez van.
dec. 16. 00:41
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván fiatalabb koromban én is úgy gondoltam, hogy majd egyszer megnősülök, lesz nekem is családom, gyerekeim. Aztán rájöttem, hogy ez számomra totál esélytelen, mostmár végleg lemondtam erről a dologról. Majd talán egy másik életben.

Hogy miért nem? Abszolút nem érdeklem a nőket, soha nem is voltam izgalmas, érdekes számukra. Egyszer volt egész életemben egy kapcsolatom, túl sokáig az sem tartott. Évek óta nincs senkim, nem volt közöm egyetlen nőhöz sem és nem érzem úgy hogy ezen bármit is tudnék változtatni.

dec. 16. 06:14
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
Mert még nem volt, aki megkért volna. Valahogy egy férfi sem mellettem képzeli el az életét valószínűleg.
dec. 16. 09:55
 8/18 anonim ***** válasza:
86%
Kertek mar meg, aztan szakitottunk a ferfi miatt. Ketto masik a szakitasnal konyorgott, hogy megkerik a kezem csak maradjak veluk (nem azert szakitottam, mert nem kertek meg). Most kapcsolatban vagyok aki szinten el akarna venni, de nem erzem ugyhogy osszeillenenk szoval ebbol sem lesz semmi.
dec. 16. 13:29
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem a házasság a végső cél egy kapcsolatban, de nem mindegy, milyenben és nem bármilyen áron. Voltam már menyasszony, de végül nem alakult úgy az a kapcsolat (elhidegültünk, kiütköztek durvább különbségek). Utána pár évig szingliség, mert úgy tartottam, meg kell tanulnom önmagam társaságát is élvezni, ahelyett, hogy beleugranék egy másik kapcsolatba esetleg meggondolatlanul. Most kb. 1 éve vagyok párkapcsolatban, egyelőre nagyon jó, aztán meg meglátjuk, mit hoz a jövő.
dec. 16. 17:09
 10/18 anonim ***** válasza:
64%

"Még nem igazán tudom elfogadni mert a szívem mélyén nagyon vágyok rá. 38 évesen mondjuk elég kevés esélyt látok rá, pedig fiatalabbnak tűnök, sportolok. Hát ez van."

Milyen pasit képzelsz el férjedül?

Gyereket is szeretnél vele, vagy arra nem vágysz?

dec. 20. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!