Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én szerettem volna csak úgy szeretni egy lányt, hogy akár a világgal is megharcolnék érte?
Tehát az se érdekelne, ha mindenki ellenezné, mindenki ellene lenne, mindenki elítélne, legyen bármi és történjen bármi. Akkor is legyünk egymásnak ott. Ő és én.
Én vágytam csak egész eddigi életemben erre?
Én is egy olyan kapcsolatra vágyom, ahol kölcsönösen védjük egymás hátát, de azért nem az egész világgal szemben. Az szerintem már túl megy az egészséges határon, ha mindenki ellenzi, de te vakon csak mész a szakadéknak.
Ebben a formában gyermeki az elképzelés. Az olyan szerelem, amiben csak a másik fél létezik a világból könnyen válhat pusztítóvá és egy ilyen kapcsolatban, egy általad vázolt felállásban pillanatok alatt veszítheted el magadat, a családodat, barátaidat és onnantól védtelen vagy. Erre játszanak rá az igazán ügyes bántalmazók.
Összefoglalva az igényt arra, hogy a másikban bízhass minden helyzetben, számíthass rá és ő is megadja neked ezt a bizalmat teljesen megértem. De az már ennél több és nem egészséges, amit felvázoltál.
Tényleg nem érdekelne, ha minden elpusztulna bennem, csak szerethessem a másikat. Nem egészséges az ilyen fokú vágy?
Nem, nem az.
Az, hogy vágysz a szeretetre az teljesen rendben van, de az, hogy már önmagadat is el akarod veszíteni közben, az nem okes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!