Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Én szerettem volna csak úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én szerettem volna csak úgy szeretni egy lányt, hogy akár a világgal is megharcolnék érte?

Figyelt kérdés

Tehát az se érdekelne, ha mindenki ellenezné, mindenki ellene lenne, mindenki elítélne, legyen bármi és történjen bármi. Akkor is legyünk egymásnak ott. Ő és én.

Én vágytam csak egész eddigi életemben erre?

júl. 19. 18:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát te azt szeretnéd, ha a környezeted helytelenítené a párkapcsolatodat?
júl. 19. 18:08
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, csak azt az elsöprő szerelmet szeretném, hogy semmi ne számítson, csak ketten egymásnak.
júl. 19. 18:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is egy olyan kapcsolatra vágyom, ahol kölcsönösen védjük egymás hátát, de azért nem az egész világgal szemben. Az szerintem már túl megy az egészséges határon, ha mindenki ellenzi, de te vakon csak mész a szakadéknak.

Ebben a formában gyermeki az elképzelés. Az olyan szerelem, amiben csak a másik fél létezik a világból könnyen válhat pusztítóvá és egy ilyen kapcsolatban, egy általad vázolt felállásban pillanatok alatt veszítheted el magadat, a családodat, barátaidat és onnantól védtelen vagy. Erre játszanak rá az igazán ügyes bántalmazók.

Összefoglalva az igényt arra, hogy a másikban bízhass minden helyzetben, számíthass rá és ő is megadja neked ezt a bizalmat teljesen megértem. De az már ennél több és nem egészséges, amit felvázoltál.

júl. 19. 18:15
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Minden parkapcsolat arrol szol,h csak ketten vagytok egymasnak es csak ez szamit.
júl. 19. 18:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Tényleg nem érdekelne, ha minden elpusztulna bennem, csak szerethessem a másikat. Nem egészséges az ilyen fokú vágy?

júl. 19. 18:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem az.

Az, hogy vágysz a szeretetre az teljesen rendben van, de az, hogy már önmagadat is el akarod veszíteni közben, az nem okes.

júl. 19. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez valami dicséretre, dicsőségre vágyás, valami olyan minta, hogy csak akkor érdemled meg, hogy szeressenek, ha megdolgozol érte?
júl. 19. 19:16
 8/10 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmire nem vágyom utolsó.
júl. 19. 19:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Dikkmooooo
júl. 20. 05:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Mindig ilyen kapcsolatra vágytam, de nem úgy hogy az káros hatással legyen ránk, hanem hogy egy férfi mellettem álljon mindenben bármi is legyen, és én is mellette.
júl. 20. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!