Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miért kell egyes helyeken egy...

Miért kell egyes helyeken egy alapvető vizsgáltért is megharcolni?

Figyelt kérdés
Nekem egy kelet magyarországi kórházról vannak rossz tapasztalataim, heteket zavargattak ide oda mire kiderült mi a bajom, aztán pedig az a kezelés amit kaptam semmit nem ért, budapestig kellet menni hogy rendesen helyretegyenek. Egy szívultrahangért vagy akármiért meg kell harcolnia az embernek mert amúgy kap egy infúziót vagy bent tartják egy hétig aztán elzavarják meghalni az embert. És ne mondja senki hogy annyira le vannak terhelve, a nővérek/ápolók a facebookot nyomkodják meg egyéb közösségi szarokat bújnak, kávéznak és csicseregnek, tudom mert tanúja voltam. És azért sem fogadom el érvnek azt hogy alul vannak fizetve mert aki az egészségügybe megy az valószínűleg hivatástudatból teszi azt. És hiába a covidhiszti meg a sok tennivaló, attól még vannak lelkiismeretes EÜ dolgozók is akik a leterlhetség ellenére sem bunkók és rendesen végzik a munkáukat, szóval ez már a harmadik.
2022. jún. 26. 18:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert a fityisz ennyire lezüllesztette az egészségügyet
2022. jún. 26. 18:54
 2/7 anonim ***** válasza:
A hivatástudatot minek kevered ide?
2022. jún. 26. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a többség teljesen ki van égve, ezt váltig állítom. És emberségtudat sincs már bennük, egyszerűen nem hatja meg őket idegenek élete. Küzdj meg a saját életedért.. :(
2022. jún. 26. 19:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Ha ennyire kiégtek el lehet menni egy ipari parkba hegesztőnek. És a fidesz előtt sem volt jó az egészségügy szóval nem a kormányt kell mindenért okolni.
2022. jún. 26. 19:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyes EÜ dolgozók úgy bánnak az emberrel mint a gyárimunkás a termékkel, bocsánat a gyárimunkást még érdekli a termék állapota különben rosszul járhat ha nem megfelelő az amit kiad a kezei közül, de pénzéhes hanyag orvosokat ritkán vonnak felelősségre. A jó szakembereket meg a hivatástudat hajtja, nem csak a bevétel.
2022. jún. 26. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Cseszheted hogy a nővérke ráér, nem ő írja ki és csinálja meg neked a szívultrahangot hanem az orvos. Kérd számon rajta.
2022. jún. 27. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja hát telefonnyomkodás mellet hogy érne már rá..
2022. jún. 27. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!