Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő azt szeretné, hogy megharcoljanak érte, de mikor kell egy férfinak abba hagyni, mikor kell befejezni a harcot?

Figyelt kérdés

és beismerni a bukást és továbbállni. Ebben a helyzetben vagyok. Próbálkozom, próbálkozom, de nem sikerül.

Semmi eredmény ennél a nőnél, nagyon hideg velem.

Semmi szívélyesség, semmi barátságos szó.

Nagyon tetszik mint nő, mégis ilyen ellenálló felém. Nem is tudom érdemes e még harcolni, vagy nem, ha nem ki fogom e tudni, heverni valaha is a rá szánt időt.

2016. dec. 12. 13:24
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
90%

Jócskán túl mentél már a határon.

22/L

2016. dec. 12. 13:33
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vagy benne,hogy mindent megtettél? Hogy egyátlalán van nála esélyed?

Nekem van srác aki harcol értem régóta,és nem tudja észrevenni,hogy a bajom az vele,hogy tudom másoknak is udvarol,hogy nem tudja megadni nekem azt az érzést,hogy kizárólag én vagyok neki,hogy engem akar. Pedig mondtam már neki,hogy én olyan férfival nem lennék együtt aki más lányokról áradozik.. de ő is úgy gonodlja,hogy évek óta küzd értem..

2016. dec. 12. 13:49
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
A nők csak akkor szeretik a harcot, ha az küzd, aki érdekli őket. Különben szánalmasnak tartják, tudod van a szekeres közmondás.
2016. dec. 12. 13:49
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

dehogy kell harcolni értük. Az első lépést kell megtenned! Ha ő nő nem hajlandó irányodban megtenni az elsőt részéről, akkor kár is erőltetni a dolgot!

Kapcsolat 2 emberen múlik!

2016. dec. 12. 13:54
 5/19 anonim ***** válasza:
te katona vagy ? mit harcolsz ez nem hadszinter. akar veled ismerkedni osszejonni ? akkor probat er kulonben mehet tovabb
2016. dec. 12. 14:02
 6/19 anonim ***** válasza:
77%
Nem kell harcolni, az ismerkedés inkább egy tánc (ahol férfiként legtöbbször te vezetsz), mintsem háború.
2016. dec. 12. 14:04
 7/19 anonim ***** válasza:
Ha harcolni kell az régen rossz.Meg kell tenni az első lépéseket,és ha a nőnek tetszik a közeledésed,viszonozni fogja.Ha nem,nem érdekled őt,hagyd békén.
2016. dec. 12. 14:17
 8/19 anonim ***** válasza:
THIS IS SPARTAAAA!!!!!
2016. dec. 12. 14:26
 9/19 anonim ***** válasza:
2016. dec. 12. 14:49
 10/19 A kérdező kommentje:

"Meg kell tenni az első lépéseket,és ha a nőnek tetszik a közeledésed,viszonozni fogja."

No de hogyan fogom észrevenni ezt, hogy most igazán érzésből viszonozza?

Annyira de annyira egy enigma ez az egész.

2016. dec. 12. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!