Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő azt szeretné, hogy megharcoljanak érte, de mikor kell egy férfinak abba hagyni, mikor kell befejezni a harcot?
és beismerni a bukást és továbbállni. Ebben a helyzetben vagyok. Próbálkozom, próbálkozom, de nem sikerül.
Semmi eredmény ennél a nőnél, nagyon hideg velem.
Semmi szívélyesség, semmi barátságos szó.
Nagyon tetszik mint nő, mégis ilyen ellenálló felém. Nem is tudom érdemes e még harcolni, vagy nem, ha nem ki fogom e tudni, heverni valaha is a rá szánt időt.
Szerintem hülyeség, hogy minden nő elvárja, hogy harcoljanak érte. Ha nekem igazán tetszik egy fiú és kihullana a kezeim közül, csak mert a rideg jégcsapkirálynőt játszottam neki, akkor verném a fejem a falba, hogy lehetett az agyam helyén káposztalé, hogy elszalasztottam a lehetőséget, nem mernék ilyenekkel játszadozni, mert még jó emberismerőként is rizikós kitapogatni a másik határait, toleranciaszintjét. Megharcolni a kapcsolatért kell, azért, hogy a "MI"-ről beszélhessünk és ez a nőn és férfin egyaránt múlik, nem pedig őnagyságom kegyeiért, aki szándékosan megnehezíti az ismerkedést. Ha nincs egy kedves szavam sem a férfihoz az csak egyet jelent: nem is akarok kedves szavakat intézni hozzá, mert nem akarom, hogy közöm legyen hozzá. Persze bunkó nem leszek, mert feleslegesen nem állítok ki szegénységi bizonyítványt magamról. Közöny=elutasítás.
21/L
Felhagyok minden próbálkozással, üzenet írással. Ha észreveszi a hiányomat akkor talán nem volt hiába való minden azelőtti próbálkozás.
Ha viszont nem figyel fel a hiányomra akkor egy érzelmi mókuskerék, egy bolondos hajsza volt a részemről. Ami során elvakított az, hogy nagyon tetszik a lány és nem figyelmet oda a jelekre.
En azt tartom, h a ferfi tegye meg az elso lépést. De a nőnek ugyanugy ki kell mutatni azt is, ha erre vevő es azt is, ha nem.
Szoval a leírtak alapján nem az a baj, h nem harcolsz elegge, hanem az, h a lánynak nem jossz be ugy.
Ha tetszenek neki, akkor o is lepne feled, jelezne mar alapból avval, h kedves, örül neked meg eleve látnád, h " szépen" nez rad. En nagyon régimódi felfogású vagyok, de férjem mikor udvarolt en egészen másként viselkedtem vele, pl. Mindig mosolyogtam ra, a szemébe neztem, igyekeztem hagyni, h hozzamerjen, megfogja a kezem. Megöleltem, előfordult, h csak egy vicc köré cselezve megsimogattam az arcát. Szoval, ha a lánynak viszont bejössz, azt biztos érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!