Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden nő azt szeretné, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nő azt szeretné, hogy megharcoljanak érte, de mikor kell egy férfinak abba hagyni, mikor kell befejezni a harcot?

Figyelt kérdés

és beismerni a bukást és továbbállni. Ebben a helyzetben vagyok. Próbálkozom, próbálkozom, de nem sikerül.

Semmi eredmény ennél a nőnél, nagyon hideg velem.

Semmi szívélyesség, semmi barátságos szó.

Nagyon tetszik mint nő, mégis ilyen ellenálló felém. Nem is tudom érdemes e még harcolni, vagy nem, ha nem ki fogom e tudni, heverni valaha is a rá szánt időt.

2016. dec. 12. 13:24
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyok katona. Értsd jól. Harc = próbálkozás,
2016. dec. 12. 15:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Ezt a videót minek kellet ide belinkelni? Mi köze van ennek a kérdéshez?
2016. dec. 12. 15:26
 13/19 anonim ***** válasza:
#10 úgy, hogy pl önszántából, hátsó szándék nélkül keres, csak hogy veled legyen vagy hogy hallja a hangod.
2016. dec. 12. 15:27
 14/19 Szergej55 ***** válasza:
Jobbat mondok neked: el sem kell kezdeni. Ha ez bejön a képbe, nem rólad van szó, csak az egóját akarja veled fényezni őladysége.
2016. dec. 12. 15:46
 15/19 anonim ***** válasza:

Szerintem hülyeség, hogy minden nő elvárja, hogy harcoljanak érte. Ha nekem igazán tetszik egy fiú és kihullana a kezeim közül, csak mert a rideg jégcsapkirálynőt játszottam neki, akkor verném a fejem a falba, hogy lehetett az agyam helyén káposztalé, hogy elszalasztottam a lehetőséget, nem mernék ilyenekkel játszadozni, mert még jó emberismerőként is rizikós kitapogatni a másik határait, toleranciaszintjét. Megharcolni a kapcsolatért kell, azért, hogy a "MI"-ről beszélhessünk és ez a nőn és férfin egyaránt múlik, nem pedig őnagyságom kegyeiért, aki szándékosan megnehezíti az ismerkedést. Ha nincs egy kedves szavam sem a férfihoz az csak egyet jelent: nem is akarok kedves szavakat intézni hozzá, mert nem akarom, hogy közöm legyen hozzá. Persze bunkó nem leszek, mert feleslegesen nem állítok ki szegénységi bizonyítványt magamról. Közöny=elutasítás.

21/L

2016. dec. 12. 16:24
 16/19 A kérdező kommentje:

Felhagyok minden próbálkozással, üzenet írással. Ha észreveszi a hiányomat akkor talán nem volt hiába való minden azelőtti próbálkozás.

Ha viszont nem figyel fel a hiányomra akkor egy érzelmi mókuskerék, egy bolondos hajsza volt a részemről. Ami során elvakított az, hogy nagyon tetszik a lány és nem figyelmet oda a jelekre.

2016. dec. 12. 17:28
 17/19 anonim ***** válasza:

En azt tartom, h a ferfi tegye meg az elso lépést. De a nőnek ugyanugy ki kell mutatni azt is, ha erre vevő es azt is, ha nem.

Szoval a leírtak alapján nem az a baj, h nem harcolsz elegge, hanem az, h a lánynak nem jossz be ugy.

Ha tetszenek neki, akkor o is lepne feled, jelezne mar alapból avval, h kedves, örül neked meg eleve látnád, h " szépen" nez rad. En nagyon régimódi felfogású vagyok, de férjem mikor udvarolt en egészen másként viselkedtem vele, pl. Mindig mosolyogtam ra, a szemébe neztem, igyekeztem hagyni, h hozzamerjen, megfogja a kezem. Megöleltem, előfordult, h csak egy vicc köré cselezve megsimogattam az arcát. Szoval, ha a lánynak viszont bejössz, azt biztos érzed.

2016. dec. 12. 17:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mióta próbálkozol, ha régóta és mindent bedobtàl a siker érdekében, akkor lehet, hogy felejtős. Én személy szerint, hagyom, hogy fussanak pár kört a férfiak.. Volt aki egy èvig ostromolt, pedig tetszett. Pont az a gond, hogy manapság az a elvárás,hogy egyet füttyent a pasi és máris a karjaiba kéne omolni. Nem! Aki tényleg akarja a nőt, az addig nem nyugszik míg meg nem hódítja!
2016. dec. 13. 14:40
 19/19 A kérdező kommentje:
Régóta, és már nem tudom, hogy mit kéne még bedobni, vagy mit kellene csinálni.
2016. dec. 13. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!