Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jobban tettem, hogy letiltottam, ugye? Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire ez a helyzet?
Egy nálam 11 évvel idősebb pasi elkezdett udvarolni, elején nagyon durva love bombingot kaptam, mindenhova elvitt, mindenfélét ígért, jól el is hittem, elkezdtem érzelmeket táplálni. Majd pár hét elteltével teljesen megváltozott a viselkedési, hideg lett, nem nagyon írt már. Mikor felkérdeztem erről, kb hülyének nézett. Gondoltam erős leszek, elküldöm, sikerült is. Egy hét múlva felkeresett, akkor már sajnos nem voltam erős, visszaírtam, megint beszélgettünk. De folytatódott ez a csiki-csuki játéka, majd egy ponton ő mondta a semmiből, hogy ne beszéljünk többet. Annyira felidegesítettem magam, hogy mindenhonnan letiltottam, majd egy hét múlva egy barátjával üzent, hogy szeretne velem beszélni. Feloldottam egy platformon, ahol nagy nagy bocsánatkérő levelet kaptam, meg önsajnáltatást, hogy neki milyen rossz és ő milyen depressziós, és hogy szeretne élőben bocsánatot kérni... hát én elküldtem nagyon csúnyán a fenébe majd ismét letiltottam. Ennek már két hete lassan, de nagyon fáj a dolog, hogy ekkora madarat csináltak belőlem. Eddig is nagyon rossz tapasztalataim voltak a férfiakkal, már jóformán az összes bántalmazási módszert alkalmazták rajtam, lelki fizikai szinten is, hogyan bízzak meg így bárkiben is?
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!