Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jobban tettem, hogy letiltotta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jobban tettem, hogy letiltottam, ugye? Mit tegyek, hogy ne fájjon ennyire ez a helyzet?

Figyelt kérdés

Egy nálam 11 évvel idősebb pasi elkezdett udvarolni, elején nagyon durva love bombingot kaptam, mindenhova elvitt, mindenfélét ígért, jól el is hittem, elkezdtem érzelmeket táplálni. Majd pár hét elteltével teljesen megváltozott a viselkedési, hideg lett, nem nagyon írt már. Mikor felkérdeztem erről, kb hülyének nézett. Gondoltam erős leszek, elküldöm, sikerült is. Egy hét múlva felkeresett, akkor már sajnos nem voltam erős, visszaírtam, megint beszélgettünk. De folytatódott ez a csiki-csuki játéka, majd egy ponton ő mondta a semmiből, hogy ne beszéljünk többet. Annyira felidegesítettem magam, hogy mindenhonnan letiltottam, majd egy hét múlva egy barátjával üzent, hogy szeretne velem beszélni. Feloldottam egy platformon, ahol nagy nagy bocsánatkérő levelet kaptam, meg önsajnáltatást, hogy neki milyen rossz és ő milyen depressziós, és hogy szeretne élőben bocsánatot kérni... hát én elküldtem nagyon csúnyán a fenébe majd ismét letiltottam. Ennek már két hete lassan, de nagyon fáj a dolog, hogy ekkora madarat csináltak belőlem. Eddig is nagyon rossz tapasztalataim voltak a férfiakkal, már jóformán az összes bántalmazási módszert alkalmazták rajtam, lelki fizikai szinten is, hogyan bízzak meg így bárkiben is?

26L

dec. 15. 19:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted. Offolni kell az ilyet.
dec. 15. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező magaddal kéne foglalkozni mert ha ez nem az első eset akkor baromira rossz emberismerő vagy, ugyanazokat a köröket futod és valószínűleg erről tehet a családi minta. Pszichológus talán segíteni tud rajtad, de önfejlesztést is kéne tartani.
dec. 15. 20:02
 3/12 A kérdező kommentje:
2. Igen, tudom, teljesen igazad van.
dec. 15. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted! Beteg, nehogy foglalkozz vele. Nekem majdnem az életem ráment egy ilyen férfira.
dec. 15. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad tovább foglalkoznod vele, mert tönkre tesz lelkileg. Szórakozik veled. Nehéz lesz egy ideig biztos miután szakítasz vele, de sokkal jobban jársz, mintha továbbra is hagynád magad, hogy hülyére vegyen.
dec. 15. 22:27
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem te magad vagy a bolond. Játszottál a pasival, aki ezen felkúrta csak magát. Nyilván nem kellesz a kutyának sem ha mégis feloldottad. Te inkább kerüld el a pasikat nagy ívben!
dec. 16. 00:42
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát, nem éppen, én a szívemet-lelkemet kitettem a pasinak, sajnos full feleslegesen. Ő volt az, aki jojózott fel-alá, nem én, én végig full odavoltam érte. 😢
dec. 16. 01:44
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Jól tetted, hogy letiltottad.
dec. 16. 02:35
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo, gratula.

Nagyon eros lehetsz.

Sajnos en nem tudnam ezt megtenni, pedig mar kellene. :(

dec. 16. 06:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Ezek manipulálós módszerek, játszma. Eléri hogy nagyon megszeresd aztán vissza vesz hogy megijedj attól hogy eltávolodik tőled, ettől még jobban oda leszel érte és teperhetsz hogy vissza szerezd azt amilyen közel állt hozzád amilyen jó volt vele. Teli van a net ilyen trükköket már illene mindenkinek ismerni és mégis alkalmazzák.

Ha tudni akarod én pl olyan pasi vagyok hogy ma is volt egy nő csak köszönt és két mondatot mondott, semmi szemezés mosoly vagy hízelgés de éreztem az ártatlan szimpatikus kisugárzását, olyan szintű szeretet jött rám.. naszóval vannak ilyen pasik akiknek semmit sem kell tenned még rámosolyognod sem és nagyon tud szeretni kb csak azért amilyen vagy, mert látja hogy értékes lelked van. Asszem esetleg ilyenekkel tudsz ismerkedni mint én, én tutin nem érném be kevesebbel komoly szintű szeretet őszinteség értelmes... Vannak ilyenek csak asszem nem sokan. Ilyen manipulátorok meg had ne mondjam hova valók.

Bár lehet valóban küzd valami lelki gondokkal de az se jó mert a nyakadba akarsz venni lelki roncsot? Nem itélem el ismeretlenül de nekem az ösztönöm a meneküljt mondja de te dolgod mit csinálsz. A lovebombing meg nem rólad szól, az ő nagyságáról szól hogy ő milyen szuper pasinak akar tűnni, egó, szerintem.

dec. 16. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!