Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan helyzet , hogy valakiért nagyon oda vagy , de mivel nem halad semerre sem a dolog belefáradsz?

Figyelt kérdés
A helyzet az az hogy több mint egy évig oda voltam egy nőért és néha rajta is azt láttam hogy vevő a dologra , én konkrétan bele voltam esve . Viszont hiába próbáltam , vele élőben ismerkedni az egész olyan csiki csuki volt mindig a részéről . Nem tudtam eldönteni az tetszik neki hogy én oda vagyok érte , vagy én is bejövök neki . Végül az életemben lettek elég nagy problémák (családban betegség) és azt éreztem elfáradt irányába ez az egész . Vágytam rá tetszett ugyanúgy , de kb feladtam.

#ismerkedés #Belefáradni
2024. júl. 4. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
jóvanazúgy
2024. júl. 4. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Én a helyedben konkrétan megmondtam volna neki, hogy tetszik nagyon és szeretnék járni vele, van-e erre esély, eljönne-e egy randira, stb. Mert így ilyen jelekből nehéz kideríteni ki mit akar.
2024. júl. 4. 23:32
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

#2 Egyetértek veled.Szerintem is ez lett volna a helyes magatartás.

Erre meg nem lehet csikicsukizni, mert csak igen vagy nem erre az elfogadható válasz.

2024. júl. 4. 23:38
 4/6 anonim ***** válasza:
16%
2. Ez a szeretnek veled jarni nagyon kinos kijelentes .. ilyent relnott ember nem mond..
2024. júl. 5. 06:59
 5/6 anonim ***** válasza:
54%

Köze nincs az eredeti kérdéshez annak amiről beszélsz!

Én próbálok megkaparintani egy lányt, már konkrétan minden történt köztünk csak az nem. Van párja, de "nem az a megcsalós fajta"🤣🤣🤣 Abba lehet belefáradni hogy fél éve nem tudja eldönteni hogy mit szeretne, úgy hogy napi szinten találkozunk és folyamatosan írogatunk!

Amit te írsz az pusztán szerencsétlenkedés!!!

2024. júl. 5. 10:20
 6/6 anonim ***** válasza:
71%
Mert töketlen vagy. Ha tetszik egy nő, akkor határozottan odamész hozzá, elhívod valahova. Nem bámulod 10 méterről meg mosolyogsz rá. Gondolom szerencsétlen sem igazodott ki rajtad soha...
2024. júl. 5. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!