Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mamahoteles pasikat megvetés övezi. De mi a helyzet a pasihoteles csajokkal?
Ismerkedés közben nem egyszer belefutottam olyan csajokba, akikről hosszabb beszélgetés után kiderült, hogy - bár ők lenézik a mamahoteles pasikat - ők valójában pasihotelesek. Mit értek ezalatt?
"Jajj, amikor szakítottam a Ferivel, átköltöztem a Sanyihoz, aztán a Sanyival szétmentünk, és kiköltöztem a Józsihoz Solymárra, aztán mikor otthagytam a Józsit, elköltöztem a Gerihez a kilencbe'."
Ugyanúgy képtelenek otthont teremteni, mint a férfiak (a mai gazdasági környezetben persze ez mindenkinek nehéz), de őket nem övezi általános megvetés és gúny. Miért is van ez?
Kettős mérce??? Ez neked kettős mérce?
Amikor évezredeken kersztül el voltunk nyomva? Szerinted nem alap, hogy nehogy már a nő fizessen a lakhatásért!
Nőknél ez nem gúny tárgya.
Amelyiknek van önálló lakása pl 10 ből 9 nél szülő vette. Ex vette , valami öröklés és gazdag barát segítsége által vette. Szinte nincs olyan hogy Marika 20 évesen elkezdett dolgozni és teljesen egyedül összegyűjtötte rá a pénzt és 52 évesen megvette a lakást. Hanem Marika már 22 évesen saját lakással van …. Miből… 🧐😁👏
"De hát az egészen más!"
Ahogy pl. az is, hogyha a csávót az anyja irányítja, az rossz, de ha a nő az apját bálványozza, mindent a fater véleményéhez igazít, akkor az viszont már jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!