Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mamahoteles pasikat megvetés övezi. De mi a helyzet a pasihoteles csajokkal?
Ismerkedés közben nem egyszer belefutottam olyan csajokba, akikről hosszabb beszélgetés után kiderült, hogy - bár ők lenézik a mamahoteles pasikat - ők valójában pasihotelesek. Mit értek ezalatt?
"Jajj, amikor szakítottam a Ferivel, átköltöztem a Sanyihoz, aztán a Sanyival szétmentünk, és kiköltöztem a Józsihoz Solymárra, aztán mikor otthagytam a Józsit, elköltöztem a Gerihez a kilencbe'."
Ugyanúgy képtelenek otthont teremteni, mint a férfiak (a mai gazdasági környezetben persze ez mindenkinek nehéz), de őket nem övezi általános megvetés és gúny. Miért is van ez?
41.
Kivéve te, aki pont ugyanezt tolod, csak fordított nemekkel, ami így ugyanolyan elbírálást érdemel. Mindkét esetben vállalhatatlan.
A hotel része ellátást jelent. Ezeket a pasihoteles lányokat a pasijuk nem látja el. Míg a mama a kisfiát kiszolgálja, azért az elég ritka, hogy egy férfi dolgozik, mellette otthon is mindent csinál, a nő meg csak tévézik.
Persze ha a férfi ezt megteszi, mert a nő annyira """fullos""", nos, az nem a nő hibája.
46#
Mint ahogy az is ritka, hogy egy nő fullos és eközben még házias, kedves és értelmes is..
46.
Tehát kb. mindegy milyen a szituáció, a lényeg, hogy véleményed szerint mindig a férfi a hibás. Ha nem, akkor is.
48#
Akkor èn kivetel vagyok mert tudok főzni, pòrszìvòzni is èn szoktam..
A mosàst a pàrom nem hagyja, hogy èn csinàljam. Amikor egyedül èltem mostam magamra.
Tehàt màris megdőlt amit mondtàl.
Vannak ilyen fèrfiak is.
Ès igen van sok olyan amelyik semmit nem csinàl otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!