Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan megvetésre méltó, ha egy nőnek macskája van?
Léptem nyomon ilyen kommentekbe botlok, hogy "macskákat mindenhol lehet kapni, stb."
Férfiak is tartanak macskát. Azt miért nem hangoztatják úgy mint a nők esetében?
Sztereotípiákról tetszett-e hallani?
És úgy látom, hogy egy humor-heroldot fogtunk ki ma...
Megjegyzem, ma én nyomtam el a macskás poént. És igen, tartok macskát. Amúgy férfi vagyok. Macskás képekért jöhet privát, semmi másért!!
Sőt, állítólag a metált és kemény rockot játszó férfi zenészek a legnagyobb macskarajongók és macskatartók! Csak ezt sem sokan tudják.
A sztereotípiák hidegen hagynak.
Szeretem a kutyákat is, de inkább a macskák a kedvenceim. Ettől viszont nem érzem, hogy alávalóbb lennék bárkitől is. Nem gondolom bajnak, ha valaki kóbor állatoknak otthont ad. Ettől nem lesz kevésbé nő.
Nálam nem megvetendő, sőt, komoly előnyt élveznek a macskás nők, lévén hogy én is imádom őket és nekem is van egy. Érdekes, nekem is inkább az volt a probléma, hogy a nők idegenkedtek vagy egyenesen utálkoztak a macska miatt, persze ők mentek is a levesbe, ahogy ez kiderült róluk.
Nekem mindig gyanúsak azok az emberek, akik utálják a macskákat, és általában az állatokat. Nekem nem kell ilyen se barátnak, se nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!