Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal akinek 2 macskája van és imádja őket?
Figyelt kérdés
Sajnos pont egy olyan illető tetszik aki nem annyira kedveli a macskákat. :(2018. júl. 11. 23:20
1/17 anonim válasza:
ha lakásban tartja a macskát akkor kizárt. talán ha a szobája alapban tabu a macskának akkor lehet esélye.
2/17 A kérdező kommentje:
Ja igen, lakásban tartom őket, nincs kert.
2018. júl. 11. 23:23
3/17 anonim válasza:
Persze. Nyilvan ot sem zavarja h nekem egy kaukazusi kutyusom van.
4/17 anonim válasza:
A macskákkal nincs bajom, de az ilyen fanatikus macskab_zi lányokat kerülöm pár negatív tapasztalat miatt.
Ha jót akarsz, akkor nem jössz össze pont egy macskautáló pasival, az a kapcsolat már most halálra van ítélve.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy összejövünk amúgy se, de tök rossz látni már csak az itteni pár válaszoló alapján is, hogy nehéz dolgom van ha párt szeretnék magam mellé csak azért mert ők vannak nekem.
2018. júl. 11. 23:28
6/17 anonim válasza:
Na jó, de ez azért mégsem olyan, mint ha gyerekeid lennének.
Én mondjuk imádom a macskákat, nálam kifejezetten jópont lenne!
7/17 A kérdező kommentje:
Igazad van, gyerekkel még nehezebb lenne. Csak nagyon sokan rögtön elkezdik a macskautáló szövegüket, hogy a kutyám majd elkapja, lelőném puskával stb. amik nekem rosszul esnek és ez a macskákra éleződik ki főleg, a kutyákra kevésbé. Nyilván nem várom el, hogy mindenki szeresse őket, de ez nem olyan dolog, hogy más az ízlésünk, más dolgokat szeretünk mert nem tudom őket kitenni és nem is akarom. Biztos valami macskás fórumon kell ismerkedni, hogy ne rögtön ilyenekkel indítsanak nekem. :D
2018. júl. 11. 23:52
9/17 anonim válasza:
Ha normálisan akkor nem baj. Ha viszont mindent alárendel az állatainak az baj. (És nagyon sok állattartó ilyen, hogy Fifike/Kormi szent és hozzájuk kell igazodni és még “sicc“-elni is tilos hiába ugrik az asztalra vagy lök le fontosabb cuccokat)
10/17 anonim válasza:
Macskaimádó srác vagyok :D nálam nagy előny ha egy lány szereti a cicákat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!