Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek vele a helyemben, ha rákérdezne?
Van egy fiú, akivel már randiztunk háromszor. Félek, hogy hamarosan komolyabbra fordul, úgy értem lehet megkérdezi lennék -e a barátnője. Volt előtte egy 3 és fél éves kapcsolatom, ott a fiú megcsalt. Azóta eltelt egy év ugyan, de én még sokszor érzem azt, hogy alkalmatlan vagyok kapcsolatra és borzalmasan nehezen bízom meg az emberekben. Félek, hogy megint ugyan abba a hibába esek. A volt barátom egy igen helyes, okos, jómódú családból volt való. Én egy egyszerű családból származom, nem diplomás szülőkkel és nehezebb megélhetéssel. Sokszor éreztem azt, hogy a volt barátom kioktatott,mert valamit jobban tudott,mint én. Mindenkinek ő tetszett és mindenki féltékeny volt rám, hogy vele vagyok. Elegem lett ebből, nem szeretném még egyszer ezt.
Most a fiú akivel mondtam, hogy randizgatunk. Orvosnak tanul,igazán jómodú családból való, nagyon inteligens, rengeteg ismerőse van. Kicsit félek tőle, hogy vele is az lesz,mint a volt barátommal. Én nem orvosnak tanulok, én is egyetemen vagyok, de teljesen más területen. Félek,hogy majd ő is megváltozik, nagyarcú lesz, mert okos, jól képzett, meg mert van pénze, helyes és lényegében tudja, hogy majdnem mindent és mindenkit megkaphat.
Lehet túl aggódom ezt az egészet és fölöslegesen 'itélkezem előre', de tényleg nagyon bizalmatlan vagyok, hiába szimpatikus nekem.
Szeretnék egy komoly és tartós akár már tényleg örökké szóló kapcsolatot :/ Ezért dilemmázom ennyit mindenen.
Hát figyu, ennyi erővel ne menj utcára, mert mi van ha elbax az autó. Ok, ez így durva lehet, de ez van. Szerintem ne a régi barátodból indulj ki, ezt az új srácot próbáld meg minél jobban megismerni. Szerintem nyugodtan adhatsz neki egy esélyt, legfeljebb most már jobban figyelsz majd az "intő jelekre".
Amúgy meg senkinek nem kell szerintem semmit szégyelnie, hogy honnan jött, vagy hogy mit tanul. Ezen kár paráznod, és ah a srác normális, akkor ő se fog ezen feszülni (az előző láthatólag nem volt az). És ha kettőtökön kívül szól be valaki, na az meg végképp nem releváns. :)
Aki azt hiszi, mindent tud, az valójában segghülye.Nem gond az, ha úgy látod, van hova fejlődnöd, mindenkinek van. Szerintem ne félj tőle, próbáljátok meg, ha tetszik az ember.
31/f
kényelmes volt neked ázni a meleg pisben.
és most a nagy nyugi után ismét kilátásban van egy kis akció,de annyira megszoktad a nyugit,olyan jó meleg a pisi,hogy az akció már nem felizgat hanem inkább frusztrál.
lényegében ennyi van itt.
szerintem ha ekkora nyugis vagy,akkor ne kapaszkodj ennyire magasra,mert egy olyan mellett aki abszolút válogathat,ott neked is valamilyen szinten meg kell felelned méghozzá több oldalról.
míg egy egyszerűbb gyerek azon sem fog kiakadni ha kicsit meghízik a se-gged,kicsit lógni fog a cicid és vele nyugiban el is tudsz punnyadgatni.
de a legideálisabb is az,ha hasonló szockörből nézelődsz,főleg ha ennyire nem fekszik neked az,és frusztrációként éled meg hogy te is megmozdulj az eredményért,majd meg is tartsd azt és idővel felnőj hozzá.
Nem értem én ezt a gondolkodást.
Ha te tartós meg komoly kapcsolatot akarsz, akkor miért nem egy ezer éves barátoddal jössz össze?
Mert pár randiból semmit nem fogsz megtudni az illetőről?
Lehet vágy egy komoly kapcsolatra, de ez a rágörcsölés, hogy jaj, lehet nem lesz komoly, lehet megcsal, ti annyira nem tudtok élni, hogy az már nekem fáj.
Szerintem próbáld meg, veszíteni valód nincs. Ha ő is mondta hogy lennél-e a barátnője, akkor gyanús hogy komolyan gondolja. Orvos, mindenhez ért? Kötve hiszem. :) A gépészethez vagy a lemeztektonikához szerintem nem.
Sok sikert!
30f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!