Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnètek egy "pótlèkkal? "

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnètek egy "pótlèkkal? "

Figyelt kérdés
Tehát egy nagyobb / elmèlyültebb szerelem után ,aminek fájdalmas vège lett ès , hosszú hosszú hónapok telnek el..összejönnètek valakivel aki külsőre ès kicsit belsőre (èrdeklődèsi kör,apróságok)is hasonlít az exre? Vagy rögtön lekoppintanátok? Lehetsèges hogy ha jobban megismerjük, ezek a hasonlóságok elmúlnak ès el lehet e tőle vonatkoztatni ?
2018. jún. 7. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Családi pótlékkal?
2018. jún. 7. 19:51
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Nem látom értelmét. Miért okozzak fájdalmat másnak is azzal, hogy csak pótlékként tekintek rá? Elég, ha nekem rossz.
2018. jún. 7. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem jönnék, mert nem exsonmást keresnék, hanem az új ember megismerésére koncentrálnék, és persze kizárólag azután, hogy lezártam magamban az előzőt.
2018. jún. 7. 20:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég aljas dolog lenne a másik féllel szemben.
2018. jún. 7. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Minek hasonlot ha a regi az igazi?
2018. jún. 7. 20:44
 6/9 A kérdező kommentje:
nyílván én sem szeretnék pótlékként tekinti rá, nem akarok kihasználni senkit ...elég rosszul fogalmaztam meg.Elég csúnya szó,már bánom hogy így írtam ki a kérdést.... elkezdett alakulni valakivel valami, igazából már az ex előtt is ismertem, de csak most kezdtem el jobban megismerni, és most vettem észre mennyire hasonlít a volt szerelmemre... bár a főbb személyiségjegyek meg teljesen mások.
2018. jún. 7. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha vonz, akkor igen. Nem feltétlen expótlékot látnék benne, hanem olyan személyiségjegyeket, amik alapvetően vonzanak. Az, hogy az exben is megvoltak... hát aztán... nyilván azokért IS jöttem vele össze.
2018. jún. 8. 11:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak szexre kellene
2018. jún. 8. 11:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem. Sose kelett szamár lo helyett,ezeknek a vége h a szamár melett dugják a lovat. :O
2018. jún. 11. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!