Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mi a véleményetek az olyan nőkről, akik ízléses piercinget viselnek? Összejönnétek ilyen nővel vagy ez kizáró ok az ismerkedésnél?
Az orr és ajak PC számomra nem ízléses. A fejen egyedül a fülbe tetszik.
A test lentebbi részein viszont még soha nem zavart :D
Rühellek minden fülbevalót, nyakláncot, tiarát, karkötőt, bokaláncot.
A piercing egy láthatatlanná tevő köpennyel ér fel. :)
Nem tetszik a pc.
Nem jó dolog külső alapján ítélkezni, de amikor meglátok egy nőt ilyen ékszerrel az orrában, egyből arra asszociálok, hogy "na, biztos ő sincs agyilag eleresztve".
Általában a bulizós, cigizős, minden hétvégén lerészegedő, nagy szájú nők szoktak ilyet viselni. De biztos van kivétel. Én csak a tapasztaltaimról beszélek.
Van akinek jól áll, de szerintem a többségnek nem.
Egyébként nem ez határozná meg hogy ismerkednék e az adott nővel vagy sem...
Nem kell ezen rugózni, ha piercinges, tetovált stb. vagy, majd nyilván olyan pasiknak fogsz tetszeni, akik szintén ilyenek, vagy tetszik ez nekik. A többi meg kit érdekel? Nekem volt sok piercingem, nagy részét akkor vettem ki, mikor terhes lettem, illetve kicsi volt a babám (piszkálta őket), visszaraknám szívesen, de összenőtt a lyukak nagy része sajnos. Soha nem akadályoztak az ismerkedésben, nyilván nem olyan pasik akartak velem ismerkedni, akiket ez zavar. Mellesleg velük én se akartam ismerkedni :)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!