Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy olyan lánnyal akinek 2 macskája van és imádja őket?
Figyelt kérdés
Sajnos pont egy olyan illető tetszik aki nem annyira kedveli a macskákat. :(2018. júl. 11. 23:20
11/17 Gymnospermatophyta válasza:
Én is szeretem őket, mint ahogyan a kutyákat is. Nincs bajom velük, úgyhogy persze. :)
12/17 anonim válasza:
Persze, nem gond. A macskaszagot is símán elviselem ha tetszik a leányzó. Nekem nincs, de szoktam enni adni a kóbormacskáknak,a szomszédaim nagy örömére.
13/17 anonim válasza:
Èn nem. Ruhellem ha bent van az allat es maszik mindenre. Vendegsegben nyilvam toleralom, de hogy ha komolyabbra fordul hozza nekem a kozos eletterbe kizart. Az allat udvarra valo. En nem jonnek vele ossze, mert tudom sosem viselnek el allatot lakasban, ő meg ertheto modon nem rakna ki szeretett macskait.
14/17 anonim válasza:
En ugy jottem ossze a baratommal 7eve, hogy nagy macskab*zi voltam, o meg inkabb kutyas, sosem volt elotte cicája. Az anyukája is rosszban volt a macskakkal egy gyerekkori rossz elmeny miatt. Aztan a párom annyira megszerette a cicakat, hogy lett neki 2 is, az anyukaja pedig szinten annyira imádja oket, sulve-fove egyutt van veluk:D De en olyannal tuti nem jonnek ossze, aki rosszul van ha a hazba bejohet a haziallat. Nalam ok csaladtagok:)
15/17 anonim válasza:
Igen, mert én is imádom a cicákat.
🐈🐈🐈
16/17 anonim válasza:
Én alapvetően állatbarát típus vagyok, nálam ez nem lenne kizáró ok. Nyilván nem szeretném azért, hogy a közös francia ágyunkban állandóan négyen legyünk😀, de minden megoldható, főleg egy ilyen dolog.
17/17 anonim válasza:
Én imádom az állatokat, főleg a macskákat, szóval nekem nem lenne gond. Hálószobába is simán bejöhetne, nem véletlen vannak ilyen ragadós szőrleszedők. Kissé macera, a nap elején elvesz 5 percet, de annyit bőven megér egy ilyen dög szeretete. :D Mondjuk annyira nem csípem a macsekunkat, amikor hajnalban éhes és 1600 decibellel képes nyávogni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!