Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan megvetésre méltó,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan megvetésre méltó, ha egy nőnek macskája van?

Figyelt kérdés

Léptem nyomon ilyen kommentekbe botlok, hogy "macskákat mindenhol lehet kapni, stb."

Férfiak is tartanak macskát. Azt miért nem hangoztatják úgy mint a nők esetében?

2020. márc. 15. 19:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
73%
Azt teszik szóvá, ha az élete csak Cirmikéről szól, emberi kapcsolatai nincsenek, antiszoc vagy férfigyűlölő, de közben Mircikét libamájjal tömi.
2020. márc. 15. 20:19
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nem megvetésre méltó, sőt, számomra kifejezetten pozitívum is, nagyon szeretem a cicákat.

Amit én utálok az az, mikor egy nő teljesen kutyamániás, és pl. egy társkeresőn (Tinder) az van a bemutatkozásában, hogy "az utolsó képen életem szerelme látható" (a kutyával van rajta), "nála jobban soha nem fogok szeretni senkit" és hasonlók. Kérdem én: vajon a párját sem fogja jobban szeretni? Pláne a gyerekét?? Mi lesz, ha pár él múlva elpusztul a kutyus? Persze őket sem tartom megvetésre méltónak, ahogy te fogalmaztál, de ez mindenképpen furcsább számomra, mint ha csak van egy cicája valakinek, de nem körülötte forog az élete.

Bocsi, hogy kicsit eltértem az eredeti kérdéstől.

2020. márc. 15. 20:33
 13/21 anonim ***** válasza:
54%

Én imádom a macskákat. Majd nekem is lesz, ha lesz saját lakásom.

F

2020. márc. 15. 20:45
 14/21 anonim ***** válasza:

Nekem is van, soha nem hallottam hogy megvetésre méltó lenne, hogy jut egyáltalán eszedbe ilyen ostobaság?

Mikor egyedül voltam se voltam így sohasem egyedül :)

2020. márc. 15. 21:00
 15/21 A kérdező kommentje:

Szövegértés.

2020. márc. 15. 21:11
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Hű, de sokan lettünk itt macskás férfiak! xD

Beállok a sorba én is, bájos kis hölgy otthon van és vár haza reggel, mikor megyek, benti cic. :)

41F

2020. márc. 15. 21:35
 17/21 anonim ***** válasza:
Én ugyan valóban nem szeretem a macskákat, de vannak macskás nőismerőseim, akiknek van párjuk, szóval (az internet bugyraiból kilépve a valós életbe) nem gondolom, hogy megvetésre méltóak.
2020. márc. 16. 09:36
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is imádom a macskákat és férfi vagyok. Kutyával is elvagyok, de annyira nem kedvencem, macskákat jobban bírom. Nekem abszolút nem hátrány egy nőnél, én sosem értettem, hogyan lehet nem szeretni a macskákat. Azt vettem észre általánosságban, hogy csak az utálja a macskákat, akinek sohasem volt.
2020. márc. 16. 18:55
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nekem abszolút nem hátrány egy nőnél, én sosem értettem, hogyan lehet nem szeretni a macskákat."

Én mondjuk azért nem kedvelem őket, mert egyszerűen nincs meg a "közös hang" velük. Személy szerint nem volt nekem, a családban volt és van is (kölcsönös távolságtartás van közöttünk Cirmivel). Tény, hogy kutyák mellett nőttem fel, az meg egy más minőségű kapcsolat ember és állat között, amit meg a macska nem fog megadni. És nyilván nem is elvárás.

Egyébként itt azért különbséget tennék aközött, hogy nem kedveli valaki a macskákat, mert egyszerűen nem jön ki jól velük. És aközött, hogy szívből gyűlöli. Ez utóbbi azért elég ritka =legalább is nagyon remélem). Attól, hogy valaki nem annyira kedveli őket még nem bántaná vagy ilyenek.

2020. márc. 16. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
19: Nekem volt macskám és kutyám is pici korom óta. "más minőségű kapcsolat ember és állat között, amit meg a macska nem fog megadni." Ebből látszik, hogy neked nem volt macskád. Macskával nekem mindig mélyebb, kötődőbb volt a kapcsolat, mint bármelyik kutyával. A macskának saját akarata van, ő nem ugrál vezényszóra (ha épp ő maga nem akar), mint egy kutya. Ennek ellenére ugyanúgy megtanítottam őket dolgokra, és mivel kedveltek, meg is akarták csinálni őket. Akaratos jószágok, sokaknak talán ez nem tetszik :)
2020. márc. 16. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!