Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mamahoteles pasikat megvetés övezi. De mi a helyzet a pasihoteles csajokkal?
Ismerkedés közben nem egyszer belefutottam olyan csajokba, akikről hosszabb beszélgetés után kiderült, hogy - bár ők lenézik a mamahoteles pasikat - ők valójában pasihotelesek. Mit értek ezalatt?
"Jajj, amikor szakítottam a Ferivel, átköltöztem a Sanyihoz, aztán a Sanyival szétmentünk, és kiköltöztem a Józsihoz Solymárra, aztán mikor otthagytam a Józsit, elköltöztem a Gerihez a kilencbe'."
Ugyanúgy képtelenek otthont teremteni, mint a férfiak (a mai gazdasági környezetben persze ez mindenkinek nehéz), de őket nem övezi általános megvetés és gúny. Miért is van ez?
10.
Vagy nem-e érzelmi zsarolással vannak belemanipulálva? Egy balekebb embernél mindig működik a jó öreg "Ha nem akarsz velem összeköltözni, akkor nem is szeretsz" blöff.
Pasikák, titeket tényleg kényszerített már arra nő, hogy összeköltözzetek? Na ugye, hogy nem.
Ha a férfiak ennyire igénytelenek, hogy befogadnak valakit közvetlenül az előző férfitól, akkor hajrá. Nem a mi problémánk
"Kérdező, és te ilyen nőkkel randizol?"
Na, kezdődik a férfihibáztatás :D
"Ismerkedés közben nem egyszer belefutottam olyan csajokba" - ha nem lenne világos: belefutottam ebbe a típusba, aztán mikor levettem, mi az ábra, szépen véget ért a dolog.
16.
Ha pedig nem fogadja be, akkor pont te írnád, hogy "Ezek milyen alja emberek, bezzeg régen, milyen lovagias férfiak voltak, nem is lett volna kérdés, akkor még volt bennük gerinc" és társai. A lényeg a kötözködés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!