Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik nőknek csak az a fontos, hogy jól nézzen ki a csávó, az már mindegy, ha gyilkos?
Itt van Amerikában ez a Luigi csávó, aki lelőtte egy biztosító vezérigazgatóját. Aztán tele van a közösségi média posztokkal, ahol begerjedt nőcik ajnározzák, hogy milyen hősies meg dögös csávó, nehogy börtönbe küldjék, mert super hot.
De Ted Bundyt is körülrajongták, pedig ő aztán 100 nővel is végzett, belülről egy rothadó szörnyeteg volt, de jóképű.
"olyannak vágott vissza, aki előtte milliók halálát okozta."
Most már "milliók" halálát okozta, mi? Akkor a benzinkutasokat is le lehet lőni, mert sokáig ólmozott benzint árultak, ami szintén milliók halálát okozta? Vagy a dohánygyári melóst? Vagy a borászt? A pálinkafőzőt?
Nevetséges, hogy nektek mindegy, mit követ el a pasika, ha elég jóképű, megmagyarázzáok, hogy jujj, biztos igaza volt.
Nem az vagyok, akivel veszekszel incelke. A tettét megértem ennek a Luigi nevűnek, habár alapból a gyilkosságokat elítélem. Szerintem nem olyan jó képű és az olaszok alapból nem az eseteim.
Miért nehéz felfogni, hogy minden nőnek más tetszik?
31
Igazoltan, MILLIÓK!!! halálát okozta, mert nem hagyta jóvá az orvosi kezelés költségét, ami megmenthette az eletüket!
Nem véletlenül történt ami törtent.
Össze sem hasonlitható azzal, amit írtál (benzinkut)
Nekem nem kifejezetten jókepü, mert szapioszexuális vagyok, de amit tett, már is szimpatikussá tette. Végre valaki tett valamit, mert még lehet, hogy el is indit valamit majd.
1. Van olyan nő, aki hótt felszínes, és mindegy, hogy viselkedik a csávó és milyen, csak nézzen ki jól. Ugye van ez a börtönviselt modellcsávós ügy - az nekem nőként is visszatetsző, hogy erőszakos bandatagoknak a f-át szopkodják a külsejük miatt, de hát az a férfi, aki ilyen nők miatt vinnyog, az is ugyanannyira felszínes genya, mert hát azok a nők sem okos, kedves, értelmes típusok.
2. Azért Luigi Mangione esete kicsit más... ettől függetlenül sztem el kellene ítélni, de nem venném egy kalap alá egy perverzió miatt ártatlanokat ölő Ted Bundyval. Azért az az ember, akit lelőtt aktívan és készakarva, tudatosan felel rengeteg ember halálért és kínszenvedésben töltött életéért csak és kizárólag a haszon miatt. Ilyen szempontból azért őt jobban megértem, és azt is, hogy mások hőst látnak benne (és igen, a férfiak is). A benzinkutas példa meg röhejes, de sztem te is tudod, ha több eszed van, mint egy marék haldokló molylepkének... azért az ólmos benzin árusítása nem okozott ennyi eü. kárt közvetlenül, és a benzinkutasok többsége sztem nem is volt ezzel tisztában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!