Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi akinek külterületen van a háza, az gyanús?
Gyönyörű a kilátás és a környezet, a ház is impozáns. Azt mondta ezt a városban négyszer ennyibe került volna felépíteni és annyi pénze nem volt.
De szó szerint egy domboldalban lakik, 5 km-re a várostól.
Ti gyanakodnátok hogy egy sorozatgyilkos?
# 1
Elnézést ezt tényleg nagyon eltúloztam. Arra akartam utalni, hogy nem aggódnál hogy elmész a férfihoz és egyedül vagy vele mondjuk este egy magányos házban amiről senki nem tud?
Én megértem a paranoiád, bennem is van ilyen. :D
Nem kell hozzá egyből felmenni, ismerkedjetek máshol, aztán majd ha kialakul a bizalom és nem gyanakodsz, akkor lehet csapatni a domboldalon. :D
Nyilván akkor megyek el majd hozzá, ha már megvan a kellő bizalom.
Azt sem árt, ha valakivel megosztod, hogy kivel, mikor és hol leszel.
Ennél romantikusabb helyszín egyébként pedig nem is kell. :)
4.
Ha már sok randi után mész oda, akkor feltételezhetően ismered már annyira, hogy ne félj tőle. Első randira meg ne hívjon már oda, ez részéről illetlenség.
Én is ilyen helyen lakok, nem vagyok sorozatgyilkos, de túl barátságos sem :)
A városban vagy a szomszéd fáraszt, vagy üvölt, kalapál, stb. na meg nincs parkolóhely (megbüntet a közteres, meghúzzák a kocsit, vagy egy beszívott utcagyerek csavarhúzóval próbálja kinyitni...)
Soha az életben nem lakok többet városban.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!