Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a kiszemelt férfi egész nap ír, odáig van állítása szerint, de délután valahova elindul és olyankor nem ír órákig az nem gyanús?
Lehet meló van, haverokkal vagy családdal van. De lehet elindult valahová, majd bealudt. :D
Nem kell azonnal rosszra gondolni, de ha többször is előfordul, akkor kérdezz rá, hogy ez miért van.
Én nekem speciel a mostani időjárásban lefagy a kezem, ha huzamosabb ideig van kinn.
Szerintem felesleges emiatt aggódni, perpillanat.
Lehet akkor végez a melóval és megy haza a családjához . Na jó,ez viccnek is rossz. Remélem nem olyannak kezdtél.
Viszont ha azért nem ír,mert pl. autóval van,vezet az úgy érthető. Én pl.az utcán utálok sms-ezni is.(nincs semmilyen közösségi appom) "bennszülött"vagyok,többre becsülöm a valós szemtől-szembe beszélgezést,vagy a telefonálást. Meg úgy egyébként a telefonnal baszkolódni.
Ha annyira odáig vagytok egymásért, miért lógtok egész nap a telefonon, hogy ez ki is meríti a kapcsolatot kettőtök közt?
Amúgy, honnan tudjuk, hogy ő mit csinál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!