Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is szánalmas a nem kiszemelttel összejönni?
Sziasztok!
Én megalázónak érzem, ha azért kellene mással összejönnöm, mert az visszautasított, akit kinéztem magamnak. Nem is mentem bele inkább másik kapcsolatba, akkor inkább maradjak egyedül. 4X F
Ilyen alapon minden visszautasítást követő új szerelem azt jelenti, hogy nem a kiszemelttel jössz össze.
Engem a "kiszemeltemmel" folytatott se veled-se nélküled "kapcsolat" teljesen kifacsart például. Végül józanítóan hatott és én zártam ki az életemből, nem akartam várni arra, ami talán el sem jön. Kissé még kimerülten elkezdtem randizni egy másik sráccal, aki iránt 3 hónapig nem sokat éreztem. Közben jöttem rendbe és jöttem rá, mekkora egy vak barom voltam, hogy a korábbi kiszemeltemért egy percig is virrasztottam meg aggódtam. Mint amikor elveszve érzed magad teljesen, mert azt hiszed, hogy nem vagy elég jó oda, aki mellett hiszed, hogy kellene lenned, aztán ebben a zuhanásban hirtelen belepottyansz oda, ahol mindig is lett volna a helyed. Én ugyan nem adtam lejjebb, de eleinte el nem tudtam volna képzelni, hogy ő lesz a férjem. Teljesen más jellegű ember vonzott előtte pár héttel és arra az életvitelre vágytam, amit ő élt, nem, amit a másik. Aztán nem tudom, valami átkattant, ahogy jól éreztem magam vele és éreztem magam körül a biztonságot és a melegséget. Mint aki hazaért.
Ha lehet ilyet mondani, a többség szemében rosszfiút lerázva kikötöttem egy tipikusan jófiú mellett és rájöttem, hogy milyen jó is egy normális élet, kamaszlányos idővesztegetés helyett. Van ilyen is. :)
Nem ertem az utso valaszod. Nem ertem mit akarsz mondani ezzel .
Nem ,nem kell feladnod ez anlenyeg tudd mit akarsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!