Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők szemében az a férfi azért gyanús aki túlságosan "kilóg a sorból"?
Arra gondolok, hogy olyan férfi akiben nem lelhető fel egy sem a tipikusan férfiakra mondott vagy jellemző tulajdonságok közül, ezek a közhelyek de legtöbb férfiben legalább egy ilyen szokás, tulajdonság, hobbi stb. azért megvan:
-szereti a sört, focit, autókat, kütyüket, haverokkal lógni, önfejű, rendetlen, széthagyja a cuccait, nem tud főzni stb.
Uh, remélem nem, bár nálam ezek sincsenek meg. Utálom a sört (meg úgy az összes alkoholt - és méginkább az alkoholistákat - egyedül alkalmanként jöhet 1-1 pohár likőr vagy rumpuncs), foci kb. az unalmas sportok királya, talán a szkanderezés hasonlóan "izgalmas", és siralmas mennyire a polkorrektkedő irányzat ötödik hadoszlopa lett ez a sportág amit a sok focib--i nem is vesz észre. Autók... igazából csak annyira érdekel, hogy menjen és lehetőleg inkább szögletes legyen, mint ilyen kavics-alakú mint a legtöbb "modern" autó. Kütyüket úgyis elejtem, így nem érdekelnek. Haverjaim nem nagyon vannak. Renetlenség néha igaz, bár az is igaz, hogy a fontos dolgaimat táblázatosan vezetem.
Főzni pedig jó poén.
És nincs "férfiegóm" se, nem rendezek dominanciháborút sem, simán csak "leszarom" azokat akik szerintem ignorálandóak. És nem érdekel a véleményük sem, meg úgy igazán semmilyen társadalmi megkötöttség sem egyre inkább.
Én szeretem a sört, de bort szoktam inni, mert abban kevesebb a kalória. Focit sosem néztem, unalmas hülyeség. Van autóm, gurul, tudom a paramétereit nagyjából, de ennyi, tovább nem érdekel. Van egy számítógépem és egy telefonom, utóbbit használom gyakrabban. Pesten 1 haverom van, vele is csak 2 mondatot beszéltem a héten. Havonta nagytakarítok, de addig rendet tartok, itt-ott kiporszívózok a macska miatt. Tudok főzni ezt-azt, de nem vagyok egy Gordon Ramsay.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!