Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik nőknek csak az a fontos, hogy jól nézzen ki a
csávó, az már mindegy, ha gyilkos?
Figyelt kérdés
Itt van Amerikában ez a Luigi csávó, aki lelőtte egy biztosító vezérigazgatóját. Aztán tele van a közösségi média posztokkal, ahol begerjedt nőcik ajnározzák, hogy milyen hősies meg dögös csávó, nehogy börtönbe küldjék, mert super hot.
De Ted Bundyt is körülrajongták, pedig ő aztán 100 nővel is végzett, belülről egy rothadó szörnyeteg volt, de jóképű.
Az egyes egy szakszerű szóval leírta, csak utanna kéne nézni!
Akik a kemény bűnözőkért, gyilkosokért rajonganak azt ugyanis így hívják!
Üdv egy kriminológus...
dec. 14. 20:36
22/41 anonim válasza:
De ez a gyerek nem egy kemény gyilkos, Rossi ügynök.
dec. 14. 20:43
23/41 anonim válasza:
Nem azért rajonganak érte, mert jól néz ki, okoska. Az maximum egy plusz, elkezdték ezt is mémelni, megjegyzem a heteró férfiak között is elég népszerű. Teljesen jogosan.
dec. 14. 21:08
24/41 anonim válasza:
22 gyilkos és kész.
dec. 14. 21:37
25/41 anonim válasza:
22 "kemény bűnözők, gyilkosok".
Vessző van, felsorolás!
dec. 14. 21:46
26/41 anonim válasza:
Nem azért ölt, mert be akart vágódni a csajoknál. Nem mindenki incel és forog ekörül az élete. Azért ölt, mert súlyos hát fájdalmai voltak, és a biztosító megtagadta a kezelést. A vezetőt ölte meg. Legalább nézz utána mielőtt ebben is az el cseszett világképed igazolását keresed.
dec. 14. 22:04
27/41 anonim válasza:
"Nem, eddig is tudtam, hogy a rothadó belsőt feledteti, ha jól néz ki a kanika."
Ez egy folyton itt rinyáló incelke. Totál kattos. Ne etessétek a trollt.
dec. 14. 22:12
28/41 anonim válasza:
Azért a gyilkosság más, ha poénból lelősz engem az utcán, vagy azért, mert én előtte lelőttem egy szerettedet. Ezért vannak oda érte, ezért "vigilante", mert olyannak vágott vissza, aki előtte milliók halálát okozta.
dec. 15. 00:23
29/41 anonim válasza:
Ne tegyük már egy lapra Ted Bundyt és Luigit. Az előbbi egy pszichopata beteg állat, aki ártatlan nőket gyilkolászott, ergo nála gyengébbeket, puszta élvezetből. Azok a nők, akik rajongtak érte lelki sérült emberek voltak, akiknél fejben valami nagy gond volt. Ugyanez vonatkozik minden nőre, akik hasonló emberekbe szeretnek bele. Luigi más tészta. Ő egy befolyásos embert ölt meg, aki saját hatalmával visszaélve más emberek haláláért volt felelős. Nem ártatlanokat, gyengéket vagy elnyomottakat pécézett ki magának, akiket könnyű eltenni láb alól puszta élvezetből. Tehát Luiginál megvan a morális alap a tettére. Ehhez jön még, hogy tényleg kivételesen jól néz ki. És ennek ellenére nem egy magamutogató, az ideje nagy részét a konditeremben töltő, saját magába szerelmes, tükörben önmagát szelfizgető f&szkalap, hanem egy tanult, intelligens, sokat olvasott ember, akit kimondottan foglalkoztatnak a társadalmi kérdések. Szóval nem átlagos, kimondottan érdekes a pali. Engem a személyisége fogott meg leginkább, tényleg nem hétköznapi, hogy ilyen külső ilyen belsővel párosul.
dec. 15. 00:42
30/41 A kérdező kommentje:
"egy tanult, intelligens, sokat olvasott ember, akit kimondottan foglalkoztatnak a társadalmi kérdések. "
Ja, rajong az Unabomberért, aki kb. 180 embert gyilkolt meg bombatámadással. Ez aztán a szociálisan érzékeny csávóka! De hát kockahasú meg olasz, szóval csakis jó ember lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!