Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a harom legnagyobb tarskeresesi gyilkos a ferfiaknal?
1. Tulsuly
2. 180 cm alatti magassag
3. Latvanyos kopaszodas
Van túlsulyom, 180 cm alatt vagyok. Látványosan nem kopaszodom, de egy kicsit kopaszodtam.
Mégis többen leszoptak már.
Ja, és hozzáteszem, hogy mindig párkapcsolatban voltam akkor - ha már társkeresésről beszélsz.
#1 voltam
Még valami:
A legnagyobb gyilkos a gyávaság és az önbizalomhiány.
Ha meglátják rajtad, hogy félsz, akkor ott annyi volt.
#1 voltam
1. Túlsúly
2. Ronda arc
3. Túl nagy önbizalom
Bocs, még valami 😅
Én amúgy dolgozom is a túlsúly ellen.
Tehát nem úgy van ez, hogy elhíztam, és azt várom, hogy elfogadják, hogy egy dagadt disznó vagyok.
Épp ellenkezőleg, ki akarom magam sportolni, ez csak egy állapot, amiben vagyok.
A hajam is megyek majd megcsináltani, feltöltetem az kopasz területeket, hajátültetéssel. De amúgy meg van, akinek jól áll a kopasz fej, szal ez nem sokat jelent.
A magasságomon nem tudok változtatni, de teszek rá. Nem vagyok törpe, 173 cm vagyok, nekem ez elég.
Amúgy ha jelent valamit:
A volt barátnőm a szakításkor azt mondta, hogy neki az tetszett meg bennem annó, hogy vannak céljaim, és amellett elhivatott vagyok.
#1 voltam
Azért nem m1 hogy:
Hány kg túlsúly, mert lehet az 1-3 kg is de lehet 40 kg is , mondjuk úgy ha 10 kg van rajtad az még nem olyan vészes de már látszik a negatív hatása.
180 itt is az a lényeg hogy mennyivel vagy ennél alacsonyabb. Ezen a ponton a magassarkú cipővel versenyzel. Talán 175 cm az alsó határ ahol már mással kell kompenzálni.
Kopásos - frizura - stílus.
Erről azt kell tudni hogy kell hogy legyen egy stílusod. A nő csúnya kimondani de olyan pasit választanak aki illik a táskájukhoz, és lehet vele mellőzni a barátnők előtt.
+Ahogy első írta: Fontos a kiállás és a jó szöveg. Ez sokat hoz. De azért jó ha vannak adottságok.
Láttam olyat nem 1 aki a jó adottságokkal nem tudott élni. És olyat is aki minden hátránya ellenére tudott nőt szerezni.
Személyes véleményem szerint csak a túlsúly 35+ kg ami instant bukó.
Szerintem inkább
Kövérség
Csúnya arc
Önbizalom hiány.
Szerintem inkább :
Túlsúly
Diploma és nyelvismertek hiánya
Csak egyszerű melós 500 nettó alatt
Férfiként az évek során ezt láttam,/hallottam a nőktől:
-Ápolatlan külső. Lenőtt, korpás, zsíros haj, kiszáradt hámló arcbőr, zsíros fül, retkes nyak, büdös száj. Koszos ruházat, testszag.
-Ha kopaszodsz, inkább legyen tök kopasz, mint a bohóc frizura, de a sportos 1 centis se rossz.
-Ha látszik, hogy szexet akar. A megnyilvánulásai, a szövege erre irányul. A nők értékelik, ha az egyéniségük érdekel, nem a puncijuk. Azt se szeretik, ha egyből körberajongod, mint egy pincsi kutya. Abból az látszik, hogy megalázkodsz a baszásért.
-Másokkal lekezelő, bunkó duma.
-Otromba, tahó, vagy bugyuta humor.
-Sok nőnél kizáró a csóróság. De nem mindegyiknél.
- A túlsúly, alacsonyság csak ezek után jön, már akinek számít, mert az sem számít mindenkinek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!