Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a harom legnagyobb tarskere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a harom legnagyobb tarskeresesi gyilkos a ferfiaknal?

Figyelt kérdés

1. Tulsuly

2. 180 cm alatti magassag

3. Latvanyos kopaszodas

nov. 9. 06:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
A büdös száj/rossz fogak ezt mind megelőzi.
nov. 9. 09:10
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Túlsúlyos vagyok, mégis olyan nőkkel jöttem már össze, akikről sose gondoltam volna, hogy sikerül. Szóval szerintem a túlsúlyt lehet kompenzálni.
nov. 9. 10:32
 13/23 anonim ***** válasza:

1. Igénytelenség

2. Munkanélküliség

3. Nagyképűség, kontrollmánia

nov. 9. 11:31
 14/23 anonim ***** válasza:

1. Öreg

2. Ronda arcú

3. Kopasz/ősz

nov. 9. 11:47
 15/23 anonim ***** válasza:

Szerintem az anti-férfiség. Ehhez nem kell semmiben sem rossznak lenned, lehetsz aránylag jóképű, magas, sikeres. Viszont ha nem jön belőled a kémia, akkor max csak jófej, a haver státusz marad. A kémia meg olyan dolog, ami vagy van, vagy nincs. Talán ha nagyon sok pénzed van akkor jó leszel, de szexuálisan sosem leszel vonzó.

Egy csúnya, szegény, proli férfi is lehet vonzó szexuálisan, ha árad belőle a kémia. Pint ezért vannak ők is kapcsolatban. Ellenben vannak menthetetlenül anti-férfiak is, holott magabiztosak, sikeresek, sportosak.

nov. 9. 12:01
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
#15 Kémia = külső.
nov. 9. 12:29
 17/23 anonim ***** válasza:
58%
Nem egészen tehető egyenlőségjel, mert "árad belőled a külső" - ez baromság.
nov. 9. 15:43
 18/23 anonim ***** válasza:
16. A kémia és a külső között nincs semmiféle összefüggés. Fotókon a nők szerint nagyon jól nézek ki, jó a stílusom, van diplomám, autóm kettő, motorom, hobbim, 184 magas vagyok, edzett sportos testtel, hitelmentes bp-i lakással, jól öltözködöm, a munkám remek, egzisztencia stabil. Mégis az van, hogy hiába ismerkedek könnyen, párkapcsolatra, de inkább szexre esélyem sincs. 38 vagyok, rövid, futó kapcsolataim voltak, ahol voltak olyan karakán nők, akik egyenesen a szemembe mondták hogy nulla a szexuális vonzalmuk felém, de úgy, hogy az ég világon semmi rosszat nem tudtak mondani. Motoros túrák, külföldi utak, egy csomó mindent kipróbáltunk, szóval eléggé kalandos és érdekes életet mutattam nekik, kényelem, biztonság. Az összes fogam meg van, a szám nem büdös, ápolt és igényes vagyok magamra és a környezetemre. Ellenben annyira semleges a kémiám, hogy nem tudtak velem mit kezdeni az ágyban. Én hiába pörögtem, őket nem hoztam lázba. Azért több mint 20 nő után meg kellett hogy értsem, hogy a kémia az alapja egy kapcsoltatnak. Sajnos mostanra már elfogadtam hogy ez van, nem keresek senkit, gyakorlatilag egyáltalán nem is vagyok nyitott a nőkre(a férfiakra sem :) ). Olyan életvitelhez szoktam hozzá, hogy már nem szeretném magam korlátozni senkivel, főleg úgy hogy 100% hogy az is kudarc lenne. Hidd el, van olyan hogy nulla kémia kifelé, és nézhetsz ki teljesen igényesen, lehetsz magas, izmos, jófej. Színtiszta szálkás izomzatú vagyok, még az sem lehet rám fogni hogy puhos lennék. 20 év kondizás után csúnya is lenne, bár én soha nem szedtem semmi kiegészítőt.
nov. 9. 15:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Csak egy: kevés pénz.
nov. 9. 22:31
 20/23 A kérdező kommentje:

18 bocsi nem akarok bunko lenni de nem erzed ugy h a korod lehet a problema?

Bar tudom hogy ferfikent azert vannak akik a keso 30as eveiben is toppon vannak, bar nem sok.

nov. 10. 06:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!