Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 40 évesen az egyedülállü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen az egyedülállü férfiak javának tényleg várnia kell kb 50 éves koráig, hogy valamelyest nőtöbblet alakuljon ki és legyen esélye a korabeli (pl: most nincs esélye a 35-45 közöttieknél, akkor 45-55 közöttieknél talán igen 10 év múlva)?

Figyelt kérdés
Most csak a sorozatos elutasítás van, hiába van autó és lakás.
tegnap 21:23
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
egyedülálló...
tegnap 21:26
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
A nőtöbblet egyre később lesz, ezt észrevettem. Tehát 10 év múlva is később lesz, nem 50 évesen, ahogy ma. 37F
tegnap 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Aki már 40 évesen se tud becsajozni az 50 felett meg főleg nem fog.
tegnap 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem mindkét nemben nehéz ilyenkor társat találni. Mert a legtöbb ember ilyen idősen már házas, vagy hoz egy csomó traumát egy válásból.
tegnap 21:50
 5/11 A kérdező kommentje:
3. Jajj, dehogynem. Anyám 55 körül már amikor 7 éve társkeresőzött már bőven többségben voltak az oldalakon a nők. Ezt tapasztalatból mondom, mert annó én regisztráltam őt társkeresőre. Nehéz is volt válogatnia. A akkori exe átlagos arcú, pocakos férfiként (sima panelos tanár úr volt) csak úgy kapta az 50-60 közötti nőktől az üzeneteket (szintén láttam), volt köztük gazdag nő is bőven. Egy totál más helyzet, tapasztalatból mondom, mivel én szerkesztettem édesanyám oldalát, de persze ő beszélgetett a férfiakkal.
tegnap 21:54
 6/11 anonim ***** válasza:
32%
21:54 Egyre későbbre tolódik a férfitöbblet - nőtöbblet váltás a korfán, ahogy haladunk a korral. Ezért írtam. Ez csak egy tény, nem foglalok abban állást, hogy ez az eltolódás milyen. 37F
tegnap 21:57
 7/11 A kérdező kommentje:
6. Eddig a 45. év volt a fordulópont, ezért gondoltam, hogy 50 körül már egalizálódik és 52 körül lassan átfordul a dolog. De ezt persze Kshból kellene megnézni.
tegnap 22:04
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
22:04 Én megnéztem és egyre később tolódik majd, úgy találtam a trendeket. Ez csak egy trend, amit láttam kirajzolódni, nem akarom sem pozitív sem negatív színben feltüntetni. 37F
tegnap 22:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Ismerkedj most az idősebb korosztályban, ahol nőtöbblet van! Tíz év múlva se fogod vonzóbbnak látni őket, mint most.
tegnap 22:12
 10/11 anonim ***** válasza:
22:12 Ebben van valami ... 22:07 voltam.
tegnap 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!