Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valamelyik nőknek csak az a fontos, hogy jól nézzen ki a csávó, az már mindegy, ha gyilkos?
Itt van Amerikában ez a Luigi csávó, aki lelőtte egy biztosító vezérigazgatóját. Aztán tele van a közösségi média posztokkal, ahol begerjedt nőcik ajnározzák, hogy milyen hősies meg dögös csávó, nehogy börtönbe küldjék, mert super hot.
De Ted Bundyt is körülrajongták, pedig ő aztán 100 nővel is végzett, belülről egy rothadó szörnyeteg volt, de jóképű.
"Tipikus férfi dolog, a saját elképzeléseiket minden áron a nőkre akarják erőltetni, mert lehet másképp, csak ahogy a fejükben van. És meghazudtolnak mindenkit, mert egy nőnek nem lehet véleménye, nem mondhat igazat, nem lehet magával őszinte."
Nem, nem "tipikus férfi dolog".
Ahogy az is ugyanilyen abszurd, hogy "tipikus női dolog" lenne elítélt bűnözőkre nedvesedni.
Ki lehet kérni magatoknak az ilyen felvetéseket, jogos is, de nem kellene lenyomni itt a fordítottját egyből.
13
Hol írtam, hogy ÉN ne fognám fel?
Pont, hogy azt írtam az utolsó 2 sorban, hogy jogosan kéritek ki magatoknak az ilyesmit.
Incel se vagyok, előre is köszönöm a megértést. :)
Most tanulod meg, hogy a nőknek nem kell mindenkivel összejönniük? Nagy nap ez neked akkor.
Szerinted is cuki a modellalkatú lány, akinek az arcocskája maszatos lesz a hambitól, de a 120 kilós nő nem tetszene, ha zabál.
"Most tanulod meg, hogy a nőknek nem kell mindenkivel összejönniük? Nagy nap ez neked akkor."
Nem, eddig is tudtam, hogy a rothadó belsőt feledteti, ha jól néz ki a kanika.
Simán el tudom képzelni amúgy, hogy a csávóka csak ki akarta próbálni, milyen gyilkolni, és azért lőtte le egy biztosító emberét, mert akkor előadhatja a nagy igazságosztót. A sok felszínes libát meg palira is vette, mert azok nem látnak túl a csávó kockahasán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!