Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély arra, hogy aki interneten ismerkedik, kifog egy pszichopatát?
előző vagyok.
#4 szűrj jól az elején. Aki nagyon profi az jól meg tudj játszani magát sajnos. De azért az előző párkapcsis storyzásból, az ahogy valaki beszél az körülötte lévőkből valami jelzés jöhet, meg hogy te belőled mit hoz ki, mit súgnak az ösztöneid. (röhej én ebben nem hittem, pedig hallgatnom kellett volna a szorongásomra, ami mellette ott volt)
Azért nagyon kevés pszichopata van a világban, ez egy ritka betegség, és ne mossuk össze már a nárcizmus, sok nő olyan bőszen írja, hogy nárcisztikus pasival voltam, most akkor a nő pszichológus és így jött rá, vagy csak annak képzelte magát, vagy a netes tudást összevegxítve ő diagnózist írt össze?
Kedves nők, ne akarjatok pszichológust játszani, ez azért is veszélyes, mert kapcsolatban minden szó, mimika, hang, hanglejtés stb sokkal erősebben figyel ezekre az ember ilyenkor, lehet neked egy szó hallatán a világod dől össze, miközben egy külső szemlélő meg szakad rajta...
#7 nálam a pszichológusom is nárci jellemnek minősítette az illetőt. és az illető is mesélte kapta már meg ezt többször visszajelzésnek.
"vonásaiban nárci" meg sztem egy lightosabb jelző, mintha azt mondta volna hogy NPD-s. mindenkinek vannak nárcisztikus jellemvonásai egyébként, elég széles a skála. és nem vontam össze a pszichopatát meg a nárcizmust.
A személyiségzavaros alatt nem kifejezetten npd-re gondoltam, ha ez volt gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!