Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzesség elvesztése,mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése,mit tennétek?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok,nem volt soha párkapcsolatom,sőt bármilyen kínos csók sem.Nyilván nem vagyok nagy eresztés,nem is szoktak próbálkozni.Nemrég úgy alakult megismertem egy tőlem 15 évvel idősebb férfit,kezdek iránta érzelmeket táplálni.

Nagyon bejövök neki,egyértelműen közölte,hogy lefeküdne velem.

Ő nem tudja,hogy szűz vagyok,szerintem el sem hinné.Az is elbizonytalanít,hogy komoly önbizalomhiányom van,szégyellem a testemet,nem biztos,hogy menne.Komoly kapcsolatot szerintem nem akar,bár eddig csak azok voltak neki.Ha őszinte akarok lenni,kipróbálnám vele,de ott van bennem az is,hogy nem lesz komoly valószínű és lehet várnom kellene arra,aki esetleg komolyban gondolkodna és korombeli.Ugyanakkor ott van bennem az is,nem tini vagyok már,hanem 26 elmúltam.Egyre kebesebb lesz az esélye,hogy valaki olyannal találkozok,és nyilván tudjuk a nagybetűs igazi sem létezik.Odadobni magam sem akarom,de azzal a tudattal sem megküzdeni,hogy nőként sohasem néztek rám,meg sem csókoltak soha.Ti mit tennétek őszintén?

Normális válaszokat nagyon köszönöm! 26/N

dec. 14. 10:45
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
84%

26 évesen teljesen normális, ha szeretnéd már megtapasztalni az intimitást és a szexualitást. Ugyanakkor fontos, hogy ez a döntés a te értékrendeddel és érzéseiddel összhangban legyen.

Néhány gondolat, amit érdemes megfontolnod:

-Kommunikáció: Ha úgy döntesz, hogy szeretnéd vele az első alkalmat, fontos, hogy őszintén beszélj vele a tapasztalatlanságodról. Ez segíthet neki, hogy figyelmes és türelmes legyen.

-Biztonság: Mindenképp győződj meg róla, hogy biztonságban érzed magad vele, és bízol benne annyira, hogy ezt a lépést megtedd.

-Önbizalom: Az önbizalomhiány és a testképpel kapcsolatos problémák természetesek, de ne hagyd, hogy ezek határozzák meg a döntésedet. Egy megértő partner sokat segíthet ebben.

-Elvárások: Tisztázd magadban és vele is, hogy milyen elvárásaitok vannak a szexuális kapcsolattal és az azt követő időszakkal kapcsolatban.

-Érzelmi felkészültség: Gondold át, érzelmileg felkészültnek érzed-e magad erre a lépésre, különösen ha tudod, hogy valószínűleg nem lesz hosszú távú kapcsolat.

Végül, ne érezd úgy, hogy sietned kell. Nincs "késő" az első szexuális élményhez. Az a legfontosabb, hogy amikor megtörténik, te készen állj rá és jó élmény legyen számodra. Ha úgy érzed, ez a megfelelő alkalom és partner, akkor menj bele, de ha bármilyen kétséged van, nem baj, ha vársz még. A döntés a tiéd, és bármelyiket is választod, az rendben van.

dec. 14. 10:58
 2/46 anonim ***** válasza:
84%

Ne menj bele, mert meg fogod bánni.

Tapasztalat.

28/N

dec. 14. 11:01
 3/46 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem valahol el kell kezdeni... Gyakorlás is fontos. Ha nem válik be, akkor meg lehet szakítani.
dec. 14. 11:17
 4/46 anonim ***** válasza:
79%
Ha folyton attól félsz, hogy "mi lesz, ha...", akkor még jóideig semmi sem fog történni.
dec. 14. 11:18
 5/46 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is van hasonló barátnőm, nagyon szép 30-35 év körüli nő. És Még sosem szexuális kapcsolata senkivel... :( Őszintén... Ha 25 felett itt tartanék, akkor akár az egyéjszakást is kipróbálnám. Minél inkább telik az idő, annál inkább rágörcsöl az ember és nehezebb kijönni az agyalásból.
dec. 14. 11:20
 6/46 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem egyszerűen legyél őszinte! Mondd el neki, hogy még szűz vagy, nem szeretnéd elkapkodni, neked még kell egy kis idő, hogy ismerkedjetek. Ha komolyat akar, akkor megértő lesz. Ő is több türelemmel áll hozzá.

Ha meg nem, akkor dobd ki, mert megbánnád.

De diktáld te a tempót, nem a férfi dönt ám mindenről! Tedd azt, ami neked jól esik!

dec. 14. 11:29
 7/46 anonim ***** válasza:
84%

"Nemrég úgy alakult megismertem egy tőlem 15 évvel idősebb férfit,kezdek iránta érzelmeket táplálni."

"Komoly kapcsolatot szerintem nem akar,bár eddig csak azok voltak neki."

"Nagyon bejövök neki,egyértelműen közölte,hogy lefeküdne velem."

Rá fogsz fizetni rendesen mert már érzéseket táplálsz iránta míg ő csak szexelni akar veled. Ágyba fog vinni még meg nem un, ki fogja használni, hogy hagyod neki. Mégha nem is éreznél iránta semmit az első, vagy harmadik szex után elkezdenék hozzá kötődni, érzéseket belevinni. De így, hogy már vannak érzéseid irányába duplán nem ajánlom.

Nem igaz, hogy 26 évesen késő elveszíteni. Nem a számok döntik el, vagy mi döntjük el helyetted hogy mikor késő hanem amikor te érzed úgy. Persze nem muszáj rám hallgatni, de amikor beválik a szavam (mert be fog) akkor ne a férfit hibáztasd hiszen felnőtt nő vagy és te döntöttél úgy, hogy vigyen ágyba bár többet érzel iránta és ő nem viszonozza...

dec. 14. 11:35
 8/46 A kérdező kommentje:
Nekem is ez a bajom.Nem szeretem a komolytalan dolgokat,távol áll tőlem.Testileg tudok várni,de érzelmileg egyre nehezebb,hogy sosem látták bennem a nőt,szinte nem is érzem magam annak.Mintha egy selejt lennék.
dec. 14. 11:35
 9/46 anonim ***** válasza:
10%
Korodbeli pasikkal ismerkedj inkább, ne vén fszokkal!
dec. 14. 11:36
 10/46 anonim ***** válasza:
60%
Én férfiként érzek hasonlóan. :(
dec. 14. 11:37
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!