Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése,mit tennétek?
26 éves nő vagyok,nem volt soha párkapcsolatom,sőt bármilyen kínos csók sem.Nyilván nem vagyok nagy eresztés,nem is szoktak próbálkozni.Nemrég úgy alakult megismertem egy tőlem 15 évvel idősebb férfit,kezdek iránta érzelmeket táplálni.
Nagyon bejövök neki,egyértelműen közölte,hogy lefeküdne velem.
Ő nem tudja,hogy szűz vagyok,szerintem el sem hinné.Az is elbizonytalanít,hogy komoly önbizalomhiányom van,szégyellem a testemet,nem biztos,hogy menne.Komoly kapcsolatot szerintem nem akar,bár eddig csak azok voltak neki.Ha őszinte akarok lenni,kipróbálnám vele,de ott van bennem az is,hogy nem lesz komoly valószínű és lehet várnom kellene arra,aki esetleg komolyban gondolkodna és korombeli.Ugyanakkor ott van bennem az is,nem tini vagyok már,hanem 26 elmúltam.Egyre kebesebb lesz az esélye,hogy valaki olyannal találkozok,és nyilván tudjuk a nagybetűs igazi sem létezik.Odadobni magam sem akarom,de azzal a tudattal sem megküzdeni,hogy nőként sohasem néztek rám,meg sem csókoltak soha.Ti mit tennétek őszintén?
Normális válaszokat nagyon köszönöm! 26/N
"Aki nem járt hasonló helyzetben,fogalma sincs milyen nőként azzal szembesülni,hogy nem érsz annyit,mint mások,és rád nem néz úgy senki.Szeretném végre megtapasztalni."
Na ezt mondom. Tessék összekapni magad. Sok nő van, aki amúgy nem egy modell alkat, mégis ki tudja magából hozni a legtöbbet.
Ha ilyen szürke kisegér vagy, akkor persze senki sem fog rád "úgy" nézni... Ezzel nem azt mondom, hogy lotyósnak kell lenni, hanem előnyösnek.
Nálam egyetem alatt volt a legjobb, magassarkú+szoknya+rúzs, minden pasi úúúúgy nézett:) Haj, vissza is kellene térnem a magassarkúra:)
22
"Az illetőről tudom,hogy másokkal is ismerkedik,randizik,ezt el is mondta."
Valószínűleg akkor el fogja vinni egy talpraesettebb nő:(
33
Valószínűleg akkor az a visszajelzésed számára, hogy nem érdekled őt annyira.
Összességében nekem az a benyomásom, hogy lehet meg kéne próbálni női módszerekkel nyomulni egy pasiért. Különben mind el fog menni végül...
35
Hát, neked fontos a szüzesség elvesztése témakör, nem a férfiaknak... Ezt nőként írom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!