Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzesség elvesztése,mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése,mit tennétek?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok,nem volt soha párkapcsolatom,sőt bármilyen kínos csók sem.Nyilván nem vagyok nagy eresztés,nem is szoktak próbálkozni.Nemrég úgy alakult megismertem egy tőlem 15 évvel idősebb férfit,kezdek iránta érzelmeket táplálni.

Nagyon bejövök neki,egyértelműen közölte,hogy lefeküdne velem.

Ő nem tudja,hogy szűz vagyok,szerintem el sem hinné.Az is elbizonytalanít,hogy komoly önbizalomhiányom van,szégyellem a testemet,nem biztos,hogy menne.Komoly kapcsolatot szerintem nem akar,bár eddig csak azok voltak neki.Ha őszinte akarok lenni,kipróbálnám vele,de ott van bennem az is,hogy nem lesz komoly valószínű és lehet várnom kellene arra,aki esetleg komolyban gondolkodna és korombeli.Ugyanakkor ott van bennem az is,nem tini vagyok már,hanem 26 elmúltam.Egyre kebesebb lesz az esélye,hogy valaki olyannal találkozok,és nyilván tudjuk a nagybetűs igazi sem létezik.Odadobni magam sem akarom,de azzal a tudattal sem megküzdeni,hogy nőként sohasem néztek rám,meg sem csókoltak soha.Ti mit tennétek őszintén?

Normális válaszokat nagyon köszönöm! 26/N

dec. 14. 10:45
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
82%

"Aki nem járt hasonló helyzetben,fogalma sincs milyen nőként azzal szembesülni,hogy nem érsz annyit,mint mások,és rád nem néz úgy senki.Szeretném végre megtapasztalni."

Na ezt mondom. Tessék összekapni magad. Sok nő van, aki amúgy nem egy modell alkat, mégis ki tudja magából hozni a legtöbbet.

Ha ilyen szürke kisegér vagy, akkor persze senki sem fog rád "úgy" nézni... Ezzel nem azt mondom, hogy lotyósnak kell lenni, hanem előnyösnek.

Nálam egyetem alatt volt a legjobb, magassarkú+szoknya+rúzs, minden pasi úúúúgy nézett:) Haj, vissza is kellene térnem a magassarkúra:)

dec. 15. 14:27
 32/46 anonim ***** válasza:

22

"Az illetőről tudom,hogy másokkal is ismerkedik,randizik,ezt el is mondta."

Valószínűleg akkor el fogja vinni egy talpraesettebb nő:(

dec. 15. 14:29
 33/46 A kérdező kommentje:
Nem szoktam küzdeni senkiért.Mindig érdeklődő voltam,flörtöltem is,de végül mindig jött nekik más.Ezt az "az kaparintja meg,aki a legnyomulósabb",nekem ez sosem menne.A mostani férfival nagyjából három hónapja ismerkedem.Volt kollégám,azóval ismertem az előéletét is.2 felesége volt,és egy élettársa,vagyis inkább komoly kapcsolatok.De ismerkedik másokkal is,randizik,ezt nem tagadta.Teperni érte sem tepernék azért.
dec. 15. 14:42
 34/46 anonim ***** válasza:

33

Valószínűleg akkor az a visszajelzésed számára, hogy nem érdekled őt annyira.

Összességében nekem az a benyomásom, hogy lehet meg kéne próbálni női módszerekkel nyomulni egy pasiért. Különben mind el fog menni végül...

dec. 15. 17:15
 35/46 A kérdező kommentje:
Nem hiszem,hogy az vezetne bárhova,ha én aláznám meg magam a nyomulással.Ha nem érzem kölcsönösnek,nincs értelme.Úgyis ha jönne szebb,továbblépne.Szerintem még mindig főként a férfi dolga,hogy megszerezzen egy nőt.
dec. 15. 17:19
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

35

Hát, neked fontos a szüzesség elvesztése témakör, nem a férfiaknak... Ezt nőként írom.

dec. 15. 17:26
 37/46 anonim ***** válasza:
Szia lenne kedved baràtkozni vagy esetleg ismerkedni?
dec. 15. 21:02
 38/46 A kérdező kommentje:
Frissítés! Nyíltan rákérdeztem nála,mit is szeretne egyébként akkor őszintén,kerülte a témát teljesen.Persze sokszor elmondja szinte görcsösen,hogy komoly kapcsolatot akar,de főként csak a szexet helyezi előtérbe.Szinte 10 mondatából 9 csak olyan témájú.Az,hogy a személyiségem milyen,egyáltalán nem érdekli.Azt hiszem nem hiába voltak kétségeim.Tele vagyok félelemmel,nem így szeretném az elsőt,bármilyen régimódiság is.Inkább akkor sose feküdjek le senkivel,minthogy szexre használjanak.
dec. 16. 23:51
 39/46 A kérdező kommentje:
Ti elmondanátok neki,hogy sosem voltatok senkivel?
dec. 17. 12:33
 40/46 anonim ***** válasza:
Ezek után semmi értelme.
dec. 17. 12:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!