Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése,mit tennétek?
26 éves nő vagyok,nem volt soha párkapcsolatom,sőt bármilyen kínos csók sem.Nyilván nem vagyok nagy eresztés,nem is szoktak próbálkozni.Nemrég úgy alakult megismertem egy tőlem 15 évvel idősebb férfit,kezdek iránta érzelmeket táplálni.
Nagyon bejövök neki,egyértelműen közölte,hogy lefeküdne velem.
Ő nem tudja,hogy szűz vagyok,szerintem el sem hinné.Az is elbizonytalanít,hogy komoly önbizalomhiányom van,szégyellem a testemet,nem biztos,hogy menne.Komoly kapcsolatot szerintem nem akar,bár eddig csak azok voltak neki.Ha őszinte akarok lenni,kipróbálnám vele,de ott van bennem az is,hogy nem lesz komoly valószínű és lehet várnom kellene arra,aki esetleg komolyban gondolkodna és korombeli.Ugyanakkor ott van bennem az is,nem tini vagyok már,hanem 26 elmúltam.Egyre kebesebb lesz az esélye,hogy valaki olyannal találkozok,és nyilván tudjuk a nagybetűs igazi sem létezik.Odadobni magam sem akarom,de azzal a tudattal sem megküzdeni,hogy nőként sohasem néztek rám,meg sem csókoltak soha.Ti mit tennétek őszintén?
Normális válaszokat nagyon köszönöm! 26/N
Egyebkent mire varsz 26 evesen? Oke oke hogy nem akarsz sietni en is 20 eves voltam mikor elvesztettem, de hidd el hatranybol indulsz es vannak tapasztalatok amiket most kell megszerezni mert lassan keso lesz
Tetszik? Akkor miert ne fekudnel le vele?
Hiaba varod a topp herceget semmi garancia nincs ra hogy az majd elfogadja es megerti a szuzesseged. Normalis emberek megertik de nokent en azt tapasztaltam hogy inkabb “teher” ha valaki szuz mintsem “erely”. Engem volt aki 18 eves koromban kioffolt mikor megtudta hogy meg szuz vagyok. Akkor 26 evesen?
Elned kellene vegre, le lehet pontozni de igy van
Ismerkedtem sokakkal,de szinte mindig ugyanaz volt a forgatókönyv.Szó nélkül eltűntek,szexre mentek,volt ahol az illetőnek kiderült párja van,vagy egyszerűen nem egymást kerestük.Elutasítanom sose kellett még senkit,mindig úgy éreztem,hogy nem annyira tetszem nekik.Tehát inkább így hozta az élet.
Az illetőről tudom,hogy másokkal is ismerkedik,randizik,ezt el is mondta.Félnék,hogy a részéről csak az a lényeg és utána eldobna.
Testileg nem bánt,hogy nem történt meg,de érzelmileg nagyon.Aki nem járt hasonló helyzetben,fogalma sincs milyen nőként azzal szembesülni,hogy nem érsz annyit,mint mások,és rád nem néz úgy senki.Szeretném végre megtapasztalni.
Egyébként igen,egy teher,sosem volt erény.Szerintem 100-ból 99 férfi a szűz nőt elutasítaná.
Igazából lehet ha megtudná a kiszemelt,ő sem akarná inkább akkor.
Ha egy veled korabeli nővel kerülnék kapcsolatba és elmondanâ,hogy szűz én olyan kényeztetésben részesíteném,hogy arra nincsenek szavak.
Szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Nem vagyunk egyformák.Nem lehet mindenki adonisz vagy topp modell.Mindenkinek is megvan a párja.Sajnos az élet nagy mókamester és sokszor és sokan maradnak egyedül.A te esetedben minél több idő telik el annâl nehezebb lesz.Szerintem vágj bele.Ha nem is lesz belőle semmi komoly csak szex,akkor is beljebb leszel egy hajszálnyival és megtapasztalhatod,hogy mégis miről szól a történet.
Nyílvánvalóan tele vagy gátlâsokkal.Félelemmel.Ön izalomhiâny stb.Ezeket próbáld meg kicsit a háttérbe szorítani.
Okes, de ha mindenkihez felelemmel allsz, akkor itt az oka a szuzessegednek. En is igy gondolkodtam mint te, vegul en kapcsolatban veszitettem el 19 evesen, feleslegesen kerettem magam hiszen az elso szex elott en mar masokkal pettingeltem, csak epp nem szamoltam bele hogy az is szexnek szamit.
Sulyos onbizalomhianyod van, kezelned kellene pszichologussal. Orokke nem varhatsz mert egy normalis ember fejeben megfog az fordulni hogy a francba lehetsz szuz 26 evesen?. Nem bantani akarlak, dicseretes hogy normalis embernek tartogatod de sok szep elmenyt elveszel magadtol. Nem nagy kunszt a szex es nem akarom elhinni hogy valaki normalissal sose talalkoztal 26 ev alatt? Aki vonzonak talalna? Nem tudom neked mi kell vegre hogy valakivel lefekudj?
Az elso kapcsolatok 90%a szakitassal vegzodik szoval ne nagyon remenykedj hogy ha le is fekszel az az ember marad utoljara neked
Pedig hidd el #26,nem volt olyan.Az,hogy rámírtak férfiak,randiztunk,aztán szó nélkül később eltűntek,én nem nevezném semminek.Nem kerültem egyszerűen közel senkihez.Olyan sose volt,hogy elutasítottam valakit. 😂
Tudom nyilván,hogy nem egészséges,bár nyilván az is hozzájön,hogy nem vagyok szép,csinos nő,inkább átlag,talán kicsit az alatti.Nyilván nem tolongtak értem,hiába nehéz elhinni.Nem tartogatom senkinek,csak azt sem akarom,hogy az amúgy is gyatra önbizalmam még mélyebbre legyen,ha netán szex után azt mondja ez ennyi volt.
"Az elso kapcsolatok 90%a szakitassal vegzodik szoval ne nagyon remenykedj hogy ha le is fekszel az az ember marad utoljara neked"
Ez így van.
Sőt jobb is, ha az első pár kapcsolat csak gyakorlópálya.
22
Hát az is egy tényező, hogy pontosan mennyi idő után tűnnek el a srácok. És ezzel a férfival is mióta ismerkedtek?
Ha ilyen végtelen hosszú ismerkedés, levelezgetés, meg nyögvenyelős dolgok vannak, akkor érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy vajon ez lehet-e a baj. Emiatt nem tartanak-e ki?
Illetve azon is jó gondolkodni, hogy részedről mennyi visszajelzés van a férfiak felé. Adod-e a jeleket, dicséretet, flörtöt, stb. Azt is elképzelhetőnek tartom, hogy egyszerűen azt gondolják a fiúk, hogy nem vagy eléggé érdeklődő feléjük, emiatt mennek tovább, vagy ismerkednek még másokkal is. De ez csak egy tipp!
"Tudom nyilván,hogy nem egészséges,bár nyilván az is hozzájön,hogy nem vagyok szép,csinos nő,inkább átlag,talán kicsit az alatti."
Jaj, hát nők vagyunk! Smink, ruha, haj, mérföldeket lehet javítani a megjelenésen. Kérj smink, stílus, színtanácsadást, vagy ilyesmit! Erre rengeteg lehetőséget találsz már. Vesd be magad, anyukám! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!