Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzesség elvesztése,mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése,mit tennétek?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok,nem volt soha párkapcsolatom,sőt bármilyen kínos csók sem.Nyilván nem vagyok nagy eresztés,nem is szoktak próbálkozni.Nemrég úgy alakult megismertem egy tőlem 15 évvel idősebb férfit,kezdek iránta érzelmeket táplálni.

Nagyon bejövök neki,egyértelműen közölte,hogy lefeküdne velem.

Ő nem tudja,hogy szűz vagyok,szerintem el sem hinné.Az is elbizonytalanít,hogy komoly önbizalomhiányom van,szégyellem a testemet,nem biztos,hogy menne.Komoly kapcsolatot szerintem nem akar,bár eddig csak azok voltak neki.Ha őszinte akarok lenni,kipróbálnám vele,de ott van bennem az is,hogy nem lesz komoly valószínű és lehet várnom kellene arra,aki esetleg komolyban gondolkodna és korombeli.Ugyanakkor ott van bennem az is,nem tini vagyok már,hanem 26 elmúltam.Egyre kebesebb lesz az esélye,hogy valaki olyannal találkozok,és nyilván tudjuk a nagybetűs igazi sem létezik.Odadobni magam sem akarom,de azzal a tudattal sem megküzdeni,hogy nőként sohasem néztek rám,meg sem csókoltak soha.Ti mit tennétek őszintén?

Normális válaszokat nagyon köszönöm! 26/N

dec. 14. 10:45
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
#9 ismerkedéseim voltak bőven.Korombeliekkel és idősebbekkel is.Csalódtam mindegyikben.Ezt nem a kor dönti el ki akar kihasználni,ki vesz komolyan.Bármelyik célcsoportban lehet ilyen is,olyan is.
dec. 14. 11:39
 12/46 anonim ***** válasza:
82%

8

Akkor haladj tovább szerintem, ha nem vagy biztos benne.

Szerintem egy önismereti munkával lehetne tovább haladni. Kívül-belül megújulni.

dec. 14. 11:41
 13/46 anonim ***** válasza:
30%
Még van időd. Ne kapkod el az idős férfivel.
dec. 14. 11:41
 14/46 anonim ***** válasza:
65%
Én nem húznám az időt
dec. 14. 11:47
 15/46 anonim ***** válasza:
41%

"sosem látták bennem a nőt,szinte nem is érzem magam annak.Mintha egy selejt lennék."

Mégis miért a férfiak döntik el, hogy miért vagy nőies, vagy selejt? Te döntsd el! Hová szaladsz? Vannak nők akik elveszítik 35+ évesen és kifogták a "Nagy Ő"-t.

Tudod miért nem jön össze? Mert kergeted! Görcsös vagy, megfelelési kényszeres vagy azért mert szűz vagy. Érzelmileg mit ad neked de most komolyan, hogy tőled jóval idősebb kanival fexel le aki csak azt látja benned, hogy milyen könnyen manipulálható vagy? Bakker akkor inkább korban hozzád illővel csináld aki jó ismerősöd.

Azt se tudod, hogy mennyire lenne gyengéd, odaadó. És ha le se szarná, hogy fáj-e? Vagy rátukmálna dolgokra és aztán még rosszabbul éreznéd magad?

Annyira nem kéne oda lenni a szüzesség elvesztéséért. De ha te szenvedni akarsz akkor hajrá feküdj le vele.

dec. 14. 11:58
 16/46 anonim ***** válasza:
75%

11

"ismerkedéseim voltak bőven.Korombeliekkel és idősebbekkel is.Csalódtam mindegyikben.Ezt nem a kor dönti el ki akar kihasználni,ki vesz komolyan.Bármelyik célcsoportban lehet ilyen is,olyan is."

Azért azt is picit nehezen tudom elhinni, hogy mindegyikben csalódnod kellett... Talán inkább, hogy túl magas vagy lehetetlen elvárásokat tettél. Vagy nagyon ráparáztál a dolgokra. Vagy túl hamar akartál bizonyosságot, meg garanciát a másiktól. Ezt nőként írom!

Valahol el kell kezdeni a dolgokat, tapasztalatokat gyűjteni. Olyan nem fog érkezni, hogy egyszer csak betoppan a tökéletes és minden szipi-szupi. Általában az, hogy egy vagy több partner mellett tanulunk magunkról ezt-azt, csiszolódunk, formálódunk. Megismerjük a vágyainkat, jó és rossz tulajdonságainkat, határainkat. És persze a másik oldalt is. Sok párkapcsolat is úgy alakul ki, hogy a "nem akarunk semmi komolyat egymástól"-ból aztán mégis komoly dolog lesz.

Szerintem ha vannak iránta érzéseid, akkor menj utána ezeknek. Aztán majdcsak alakul valami! 41 évesen azért bőven nem öreg valaki, pláne ha jól tartja karban magát.

dec. 14. 14:42
 17/46 anonim ***** válasza:
43%
#1 tanacsat fogadd meg, mindent leirt. Amit es ahogy akarod, ugy cselekedj. Egyebkent 26 evesen azert ideje lenne mar
dec. 14. 16:16
 18/46 anonim ***** válasza:
84%

Honnét tudod egyébként hogy nem akar komoly kapcsolatot? Ezt Ő mondta, vagy csak a te fejedben született meg ez az elhatározás?

SZerintem tisztázd le vele és ha TE IS komolyat akarsz meg ő is akkor hajrá. Illetve akkor is működni fog a dolog, ha se te se ő nem akar komoly kapcsolatot, de szexelni párszor.

Viszont ha egyikőtök is mást akar mint a másik, akkor csak gond lesz belőle.

dec. 14. 18:01
 19/46 Attila8890 ***** válasza:
81%
Csak akkor add oda magad ha biztos vagy a dolgokban tapasztalatot ràèrsz szerezni mèg nehogy csalódàs legyen belőle
dec. 15. 07:53
 20/46 anonim ***** válasza:
52%
Nem értem mi ez a nagy jaj odaadjam magam vagy sem a nőknél, ez egy egyszerű dolog nem életre szóló. Amikor meg kapcsolatban vagytok akkor meg ezzel zsaroltok mikor nektek is jó.
dec. 15. 07:56
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!