Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzesség elvesztése,mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzesség elvesztése,mit tennétek?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok,nem volt soha párkapcsolatom,sőt bármilyen kínos csók sem.Nyilván nem vagyok nagy eresztés,nem is szoktak próbálkozni.Nemrég úgy alakult megismertem egy tőlem 15 évvel idősebb férfit,kezdek iránta érzelmeket táplálni.

Nagyon bejövök neki,egyértelműen közölte,hogy lefeküdne velem.

Ő nem tudja,hogy szűz vagyok,szerintem el sem hinné.Az is elbizonytalanít,hogy komoly önbizalomhiányom van,szégyellem a testemet,nem biztos,hogy menne.Komoly kapcsolatot szerintem nem akar,bár eddig csak azok voltak neki.Ha őszinte akarok lenni,kipróbálnám vele,de ott van bennem az is,hogy nem lesz komoly valószínű és lehet várnom kellene arra,aki esetleg komolyban gondolkodna és korombeli.Ugyanakkor ott van bennem az is,nem tini vagyok már,hanem 26 elmúltam.Egyre kebesebb lesz az esélye,hogy valaki olyannal találkozok,és nyilván tudjuk a nagybetűs igazi sem létezik.Odadobni magam sem akarom,de azzal a tudattal sem megküzdeni,hogy nőként sohasem néztek rám,meg sem csókoltak soha.Ti mit tennétek őszintén?

Normális válaszokat nagyon köszönöm! 26/N

dec. 14. 10:45
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:

Az hogy komoly kapcsolatot akar és ebben ordenársok szexet IS az szerintem nem zárja ki egymást.

De mivel nulla tapasztalatod van, így totálisan felesleges ebbe belemenni.

dec. 17. 15:57
 42/46 anonim ***** válasza:
87%

Had reagáljak pár dologra:

"komoly önbizalomhiányom van,szégyellem a testemet,nem biztos,hogy menne"

"sosem látták bennem a nőt,szinte nem is érzem magam annak.Mintha egy selejt lennék"

Az látszik a hozzászólásodból, hogy vannak önértékelési gondjaid. Jó eséllyel ezek teljesen indokolatlanok. Neked is pár sor kellett csak, hogy saját magadra rácáfolj, hiszen azt írod: "Nagyon bejövök neki,egyértelműen közölte,hogy lefeküdne velem." Hát akkor csak nem lehetsz olyan nagy gondban, hiszen van, aki vonzódik hozzád... Biztos, hogy nem vagy csúnya nő!

Ha ezt nem tudod magadban helyre tenni, én is azt javaslom, menj el szakemberhez. Másrészt pedig szerintem ezt nem olyan nehéz helyrerakni: járj nyitott szemmel a világban, és nézz szét magad körül, hogy hány teljesen átlagos, sőt akár előnytelenebb nőnek és férfinak van társa. Csak szét kell nézni a villamoson. Nem azt mondom, hogy ezen egyáltalán nem múlhat a dolog, de az esetek többségében valóban nem ezen múlik - ha átlagos vagy, akkor már biztosan jó vagy. Az önbizalmon? Na, igen, azon valóban sok múlik. Meg azon is, hogy az ember megtalálja a hozzá tartozót. De leggyakrabban nem az önmagunknak bemagyarázott képzelt hiányosságaink az oka a problémáknak.

"Odadobni magam sem akarom,de azzal a tudattal sem megküzdeni,hogy nőként sohasem néztek rám,meg sem csókoltak soha.Ti mit tennétek őszintén?"

"2 felesége volt,és egy élettársa,vagyis inkább komoly kapcsolatok."

Itt kezdődik a lényeg. Azt írod, nem akarsz csak szexre összebújni valakivel, komoly kapcsolatot szeretnél. Na, de könyörgöm, 2 feleség, egy élettárs, stb. helyzeteket megjárt pasinál kell ezirányban keresgélni? Aki ráadásul szavaid szerint eléggé szexközpontúan beszélget, mindig arra utalgat? Nekem itt a racionalitás erősen megbicsaklik... (Azt meg, hogy "nőként sosem néztek rám" fentebb megtárgyaltuk.)

A szüzesség témát illetően:

Én szűz férfi vagyok, jóval idősebb nálad (nem is merem leírni), de azért elmondom a véleményem. Nem azért, hogy bárkit meggyőzzek, igazából letojom, de mégis, hogy legyen itt egy nem mainstream vélemény. Először is, egy férfinak ez sokkal nagyobb "kereszt", mint egy nőnek. A nőknél ezt sokszor még manapság is értékként tekintik. Ezért sokan még becsülnének is, aki meg ezért offolna, az olyan is: nem éri meg a pénzét, lehet örülni, hogy az első filter kiszűrte. Másrészt a 26 év egyáltalán nem elkésett. Harmadrészt: Én őszintén mondom, totálisan nem értem, minek kell ezen a témán annyit rugózni. Mintha attól valaki különb ember lenne, hogy lefeküdt valakivel, vagy hogy az egy akkora teljesítmény lenne, amivel kiállít az ember magának valami piszok fajsúlyos bizonyítványt. A nagy túrót! Süketelnek itt sokan, hogy abban is tapasztalatot meg gyakorlatot kell szerezni, stb. - full bullshit az egész. Régen én is feszengtem ezen, de ma már abszolút nem. Ha az emberben megvan a szexuális vágy, nem egy ellaposodott, unalmas, fantáziátlan aszex fadarab, akkor ha olyan a másik, hogy kívánjátok egymást, megvan a bizalom, szeretitek egymást, akkor menni fog a dolog. Ezen nem kell feszengeni. Én nem szeretek ilyeneket leírni, de volt egy lány, akivel volt egy erősebb pettingünk. Na, ott egyből látszott, hogy itt semmi gond nem lenne, pedig, rajtam maradt minden ruha. És nem rajtam, hanem rajta látszott a dolog. Nem részletezem. Akkor ott helyre került minden, hogy nem kell ebben semmiféle tapasztalatszerzés, aki nem tengericsillag, és van egy normális szexuális kultúrája, annak ezzel nem lesz gondja. Akinek nincs, az meg akkor se fogja megtanulni, ha már százszor hempergett az ágyban. Ma pedig már pontosan tudom, hogy nekem nem célom kipróbálgatni magam, én igazából nem akarom senkivel, csak a feleségemmel. Nekem egyszerűen számít, hogy kivel fekszem le, nálam az kötöttséget jelent, nem úgy működök, hogy lefekszek valakivel, kilépek az ajtón, és megyek utamra. Nekem ez nem működik, és nem is akarom ezt így megélni, csak azért, hogy elveszítsek valamit. (Már a kifejezés is röhejes: azért pedáloznak emberek, hogy _elveszítsenek_ valamit...) És nem, nem vagyok töketlen: van bennem erős nemi vágy, gazdag szexuális fantázia, de ezzel együtt gyengéd vagyok, figyelmes, türelmes és odaadó, ha arra van igény, erélyes. Semmit nem fejlődnék az első alkalomtól, azt adnám, ami most is bennem van.

F

dec. 17. 23:38
 43/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem először Te tedd rendbe saját magadban a problémákat, addig nem fog menni. Én 28 éves nő vagyok, lett volna már bőven lehetőségem, mégis szűz maradtam. Ennek sajnos megvan az oka, de amíg magamban nem rakom helyre a dolgokat, addig mást se akarok "hülyíteni".

Keress fel egy szakembert, ássatok a probléma mélyére, és ha elindul benned a javulás, mar könnyebb lesz. Közben persze nem azt mondom, hogy remete legyél, járj nyitott szemmel, de ne akarj semmit görcsösen.

dec. 18. 00:38
 44/46 A kérdező kommentje:

Görcsösen sosem akartam semmit.Soha nem nyitottam senki felé.

De igazatok volt,semmi értelme.Hagyom vele az ismerkedést.

dec. 19. 12:28
 45/46 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel még,közben kiderült már megismert valaki mást.Velem meg is szakította a beszélgetést.Igaza volt annak,aki írta a rámenős nők mindig előnyben lesznek..
dec. 19. 22:59
 46/46 anonim ***** válasza:

Ne bánd! Lehet, hogy általában előnyben lesznek, de az a kérdés, hogy annál is előnyben lesznek-e, aki hozzád való.

Nekem pl. mostanság egy olyan lány mozgatja a fantáziámat, aki egyáltalán nem rámenős. Az előző lány, aki tetszett, szintén nem volt az. Volt rámenős lány is régebben, aki hajtott rám. Nem ért el vele semmit.

(42-es)

dec. 20. 00:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!