Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok évtizednyi sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok évtizednyi sikertelen csajozási kisérletek után a kurvázásnál kötöttem ki. Jó ez így?

Figyelt kérdés
Annyi bunkó, lekezelő, megközelíthetetlen lány van. Elég volt!

dec. 11. 21:57
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
30 ha a 10 évvel ezelőtti súlyom lenne, akkor nagyjából napi 1200 kalóriát ehetnék a legtöbb kalkulátor szerint.
febr. 1. 12:27
 32/41 anonim ***** válasza:
52%

Ez 1000 felett van.

Valószínűleg nem sok ember van, aki egész nap csak egy heverőn lustálkodik, és semmit nem csinál. Olyan viszont sok van, aki normál, átlagos életet él, de nem sportol, viszont túlsúlyos és fogyni akar.

A heverőn lustálkodós emberek napi energiaszükségletét a basic metabolic rate (BMR) mutató jelzi leginkább. Ez egy 45 kilós, 160 centis és 25 éves nő számára is kb. 1250 kcal.

(Forrás: [link]

A valóságban azonban ő mozog, felkel, elmegy dolgozni, bevásárolni, vezeti a háztartást, stb., tehát a tényleges energiaszükséglete ennél magasabb. Ergo ha fogyni akar (de minek akarna ilyen paraméterekkel?), akkor is bőven 1000 kcal feletti energiabevitellel el tudja ezt érni.

Egy testes nő vagy férfi ennél jóval több kalóriát éget el akkor is, ha nem sportol, tehát szó sincs arról, hogy 1000 kalória alá kéne mennie minden nap. Egy enyhe kalóriadeficit és jól megválasztott étrend, plusz legalább egy kis minimális mozgás elég a fogyáshoz, csak kitartóan kell csinálni.

febr. 1. 13:12
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
A nagy számok törvénye alapján lehetetlen amit állítasz.. én kíváncsi vagyok rá, hány nőt szólítottál meg és hogy hogyan viselkedtél: mit mondtál, hogy érezted magad közben, mi volt általában a terv, milyen új dolgokat próbáltál ki. Egész egyszerűen amit mondasz az nem lehetséges.
febr. 1. 16:51
 34/41 anonim ***** válasza:
32 Nem vagyok 160 cm. De cáfolj rám, mert te tudod :)
febr. 1. 20:03
 35/41 anonim ***** válasza:
#32 te valami modell gebét akarsz? 160 cm-hez a 45 kg kevés. Még a példa is 170cm-70kg-ot ír.
febr. 2. 02:24
 36/41 anonim ***** válasza:
67%
szerintem teljesen rendben van
febr. 2. 20:41
 37/41 A kérdező kommentje:

#33 Itt a statisztika nem segít, egész biztosan ezernél több nőt, de nem számoltam.

Szexig nem sikerült eljutnom eggyel sem, ez az igazság :(

febr. 4. 21:42
 38/41 anonim ***** válasza:
Én csak addig néztem le kapásból a prostizókat míg elhittem hogy elég tisztességesnek lenni a pártaláláshoz. Most "esete válogatja" mit gondolok rólunk
febr. 5. 14:13
 39/41 anonim ***** válasza:
67%
Igazad van! Én annak idején ugyanezt csináltam és ugyanebben a helyzetben voltam. Egy alkalmat sem bántam meg. Akkoriban jót, kedvességet, megértést csak a prostiktól kaptam. Csak az tud megérteni haver aki ugyanabban a helyzetben van/ volt. Tőlük kaptam önbizalmat, jött a kondi és ment a csajozás is. Az öntelt ,frigid ,bunkó "királynőket" meg messze ívben kerültem.
febr. 5. 14:30
 40/41 anonim ***** válasza:
68%
Sokan kapcsolatban is oda jarnak, nem hiaba..
febr. 5. 14:53
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!