Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok évtizednyi sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok évtizednyi sikertelen csajozási kisérletek után a kurvázásnál kötöttem ki. Jó ez így?

Figyelt kérdés
Annyi bunkó, lekezelő, megközelíthetetlen lány van. Elég volt!

dec. 11. 21:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod, hogy neked mi a jó. Mi nem tudjuk megmondani. Szerintem a párválasztásotokkal van probléma. Ameddig valaki úgy él, hogy "mindegy már, csak legyen valaki, ő külsőre meg is teszi" addig ne csodálkozzon a negatív tapasztalatokon.
jan. 7. 07:40
 22/28 anonim ***** válasza:
62%

Bár a kérdező nem erre kíváncsi, de szögezzünk le valamit nagyon világosan.

Az kövér emberek többsége nem attól kövér, mert beteg vagy hormonzavaros.

Az kövér emberek többsége attól kövér, mert túl sokat és túl rossz minőségű ételeket eszik. Tehát amit a 10-es válaszoló írt, az bizony - tetszik vagy sem - nagyrészt igaz.

Nem kell annyi zsírosat meg cukrosat zabálni, és többet kell mozogni. A túlsúlyosak több, mint 90%-ának ez megoldaná a problémáját. A maradéknak valóban szüksége van orvosi segítségre.

jan. 7. 11:49
 23/28 anonim ***** válasza:
25%
Van egy ismerősöm, az anyja nagyon kövér volt, apja közepesen, minden testvére is. Ő a legjobban az egész családból, lett három gyereke, mondta nem tudja hogy fogyjon le, évek elteltek, lefogyott, azóta is szép, arca alakja is jobb lett, megmaradt sokkal kevesebb feleslegűnek. Testvére szerint azért a nagy fogyás mert nincs pénzük enni, de ez nem biztos, nem tudom mi a titka de genetika és minden ellenére ez csoda. Tehát ne higgyetek biztosra el semmit, vannak csodák, másik ismerősöm beteg pajzsmirigy, ő is lefogyott, ő orvos segítséggel, tehát egyikük családi genetika és sok szülés ellenére, másik betegség ellenére.. nincs lehetetlen, a tudomány sem mindentudó, van amire ma azt hisszük így úgy működik, de nem teljesen, a tudomány a józan ész is tévedhet.
jan. 7. 12:07
 24/28 anonim ***** válasza:
30%

22

Szögezzük le azt is, hogyha valaki csoró, az nem a külső körülmenyek miatt az, hanem mert túl keveset tanult, lusta volt fejlődni.

Nem kell annyit tv.zni, meg gepezmi, és többet kell TANULNI. A CSORÓK több, mint 90%-ának ez megoldaná a problémáját. 🙃

Üdv, egy Hashimotos (60 kg.val) mert lejjebb nem megy "orvosi segitseggel sem)

jan. 7. 12:09
 25/28 anonim ***** válasza:
50%

#17 és #18

A hízás és fogyás matematikája marha egyszerű: ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz, akkor hízol. Ha kevesebbet, akkor fogysz. Ennyi.

Nem azon kell siránkozni, hogy "szaladnak fel a kilók, pedig keveset eszem és nem élhetek csak salátákon", inkább szépen átgondolni, hogy milyen életet élsz, mennyi kalóriát égetsz el, és mennyit ehetsz meg napközben. Ezzel máris sokkal előrébb jársz abban, hogy számodra ideálisabbá alakítsd a táplálkozásod.

És senki sem állította, hogy csak salátán kellene élni. Egyszerűen csak nem szabad túlenned magad rendszeresen. Ha valaki a napi kalóriaszükségeltét csak egy kis 30 grammos túró rudi megevésével lépi át, az 3 hónap alatt plusz egy kilót jelent, egy év alatt pedig 4 kilót. És ezt igen könnyű elérni, ha valaki rendszeresen kólázik, chipsezik, pizzázik, hamburgerezik, sültkrumplizik, csokizik meg sütizik. Vagy szimplán csak kicsivel több nokedlit, tésztát, kenyeret vagy zsiradékot fogyaszt, mint kellene.

jan. 7. 12:37
 26/28 anonim ***** válasza:

Természetesen az is igaz, amit írsz. A tanulatlanság, tájékozatlanság egyaránt hozzájárul ahhoz is, hogy az ember nem tudja, hogy mit és mennyit kéne ennie, vagy hogyan kéne tudatosabban alakítania az életmódját és táplálkozását, és ahhoz is, hogy rosszabb munkát rosszabb fizetésért tudjon csak végezni, és ne legyen pénze jobb minőségű élelmiszerek megvásárlására.

Hozzá kell tenni, hogy a rossz anyagi helyzet és alacsony iskolázottság sokszor öröklődik (lásd mélyszegénységben élők), amiből nagyon nehéz kitörni.

jan. 7. 12:42
 27/28 anonim ***** válasza:

Én diplomásként sem tudom hogy mit és mennyit kellene enni ez rossz szokás inkább én olyan családban nőttem fel ahol az ebéd nokedli meg hasonló egyszerűen én ezeket az ételeket szeretem. Amiket itt leírtatok mint definíciókat bármikor el tudom mondani én is.

jan. 7. 15:56
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
25-ös milyen jó, hogy tudod mit eszem. Nem szeretem a pizzát, nem kólázom a fogam miatt, chipsezni se szoktam. A kalória számlálgatásból kifelejted, hogy nem mindegy, hogy 1000 kalória alá kell menni, vagy 2000 alá. Alacsonyabbaknak nagyjából vegetálást jelent, amiről te beszélsz.
jan. 7. 19:25
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!