Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok évtizednyi sikertelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok évtizednyi sikertelen csajozási kisérletek után a kurvázásnál kötöttem ki. Jó ez így?

Figyelt kérdés
Annyi bunkó, lekezelő, megközelíthetetlen lány van. Elég volt!

dec. 11. 21:57
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
88%
10 a vékony, az átlagos, a sportos, a telt, a molett és a túlsúlyos mind külön kategória...
dec. 11. 23:41
 12/41 anonim ***** válasza:
42%
Jól teszed. Ha nem nézel ki jól, akkor a csajozás csak kudarcélményeket ad és rombolja az önbizalmadat.
dec. 12. 07:50
 13/41 anonim ***** válasza:
86%
#3 soha nem járt automatikusan és ingyen senkinek, mindig kompenzálva volt.
dec. 12. 10:14
 14/41 anonim ***** válasza:
56%

10

Ezt a csoróság miatt nincsenek velem a nők, hagyjatok már abba! ALAP, hogy egzisztenviaval kell rendelkeznk!

Ha valaki nem lusta disznó tanulni, meg piackepes diplomát szerezni, akkor nem lesz csóró! Ez annyira alap, mint a vekonyság! ;)

dec. 12. 10:21
 15/41 anonim ***** válasza:
49%
Igazad van, ha nem viszed túlzásba, akkor még anyagilag is sokkal jobban jössz ki.
dec. 12. 14:10
 16/41 anonim ***** válasza:
83%
10: nagyon nem alap... azért sok egyéb tényező van, pl. hormonzavar, emésztési problémák, genetika. Én speciel fogytam 40 kilót PCOS-sel, de látom, hogy sokkal kontrolláltabb étrenden kell lennem, mint egy átlag vékony nőnek, akinek tényleg lehet, hogy alap. És nem, nem csak annyi, hogy zöldség gyümi, ritka nasi és nem zabálok. 1000 kalóriás étrend kell a magasságomhoz meg az eü. problémáim miatt naponta, de persze megkapom, hogy hazudok meg biztos cukros üdcsiket meg lattékat iszogatok meg részeges vagyok, és abból jön a pluszkalória, de az sem igaz.
dec. 16. 11:18
 17/41 anonim ***** válasza:
65%

Ha te zöldséggel meg gyümölccsel jól tudsz lakni úgy hogy, 10 perc múlva nem leszel éhes akkor nagy szerencséd van. Ha én csak ennyit ennék nem csak éhes lennék de még gyomorsavtól is szenvednék.

dec. 23. 09:19
 18/41 anonim ***** válasza:
70%

Tízes éveim végén még naponta 2x ebédeltem (iskolában, aztán apám munkahelyén) és édesség is napi szintű volt. Manapság kevesebb étkezés, sokkal kevesebbszer és kevesebbet eszem, még is 20 kg-val több vagyok.

Az alap vékonyozós férfiak mely része élne kizárólag salátákon? Mert gondolom nekik meg az alap, hogy nem tagadnak meg maguktól semmilyen ételt, mert nekik erre nem kell figyelni.

jan. 6. 10:36
 19/41 anonim ***** válasza:
46%

Nem.

Sajnos kevés a kivétel, de azért van.

A kurvázással magad is lealacsonyítod.

jan. 6. 13:46
 20/41 he84 ***** válasza:
60%
Hát kérdező, a prostihoz járás nem túl jó. Csak mert sok kudarcod volt, nem azt jelenti, hogy mindig így lesz. Nagyon függ a hozzáállásodtól és a kisugárzásodtól, nem mindig csak a külsőtől, hidd el, ezt nőként mondom. Ráadásul sok esetben a prostiktól nemi betegségeket is el lehet kapni, amiket esetleges barátnőnek tovább adsz, ami szintén nem jó. Jobb lenne, ha nem járnál prostihoz, hanem inkább változtass a hozzáállásodon, aztán hajrá.
jan. 7. 00:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!