Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is elege van a nárciszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is elege van a nárcisztikus fèrfiakból?

Figyelt kérdés

30/F vagyok és hetero..

Nincs kapcsolatom nárcisztikus férfival. Csupán csak olyan lányokkal van kapcsolatom, akik nárcisztikus férfiakkal vannak/voltak.

Ezek a férfiak miatt vagyok hmmm pótlék...

Van 3 csaj, 2vel csak éppen hogy beszélgetek mert a 3.ba vagyok szerelmes. Ez a 3.lány évek óta keres engem hogy nincs egy barátja sem a nárci csávója miatt. Mindig engem hívott ha baj volt,segítség kellett. Most egy évvel ezelőtt kitalálta hogy ideje össze jönni, teljesen magába bolonditott az eddigieknél is jobban. Majd azt mondta hogy mégis marad azzal a toxikus agresszív nárcisztikus férfival, engem meg csak öccsekènt szeret. Nah igen de az öcsivel nem akarja megkefèltetni magát az ember...

Meggyőzte magát arról hogy nem tudunk össze jönni, ha mégis akkor csak a baj lesz mindennel... Hát eléggé oda vagyok miatta, remélem hamar helyre jövök. Nah de ez idő alatt volt két csaj abból az egyik igen nagyon udvarolt de nem foglalkoztam vele mert a másikba szerelmes voltam/vagyok, én sem tudom...

De most hogy nincs az a csajszi gondoltam nem bánkódok itt van a másik. Hát az ki is lépett egy nárcisztikus kapcsolatból, azóta az sem ír....

Volt még egy csaj, az is olyan depressziós hogy hónapok óta nem ír...

Hát nem genyóság az ilyen férfiak miatt akik bántalmazo f.szok miatt nem tudunk normális kapcsolatot kialakítani...

dec. 6. 14:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%

Három csajból három ugyanolyan kattos. Nem veszed észre, hogy te vonzod az ilyeneket? Normális ember találkozik 5-1 ilyennel. Neked 3-3!!

Valamit gyorsan valtoztass, mert nem mész jó irányba.

dec. 6. 14:46
 12/22 A kérdező kommentje:
Jó de min változtassak? Ismertem mind 3 lányt regebbrol már és most lettek ilyenek. Másrészt ők közelednek felém
dec. 6. 16:28
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Van abban valami roppant bájos, amikor lassan már oda jutunk, hogy egyre több ember az úgymond nárcisztikusokat hibáztatja a saját és mások hibáiért is :) Főleg azok számára lehet szórakoztató, akik legalább részben ismerik ezt az egészet.

Szóval kérdező, arra még véletlen se gondoltál, hogy ez a 3 csaj nagyon nem oké, egyik sem? Mégis őket akarod, ők izgatnak, és ha ők sérültek és téged mégis ők vonzanak, az neked mit üzen saját magadról?

Másik dolog, vegyük sorba az első csajt. Tehát - feltételezem - szegény ártatlan mártír csaj szenved az úgymond nárcisztikus pasijától, aki gondolom minden téren bántalmazza és elnyomja, legalábbis így adja elő neked, nem igaz? Valami csoda folytán mégis vele van, nem fura? Ez szerinted mit jelent? Aztán nézzük most meg azt, amit a csajból látunk ezen kívül, mondjuk abból ahogy veled viselkedik: nyíltan érzelmi pótléknak használ téged, tudja hogy többet érzel mégis szívat és hintáztat téged, téged hív ha baj van ergo kihasznál, aztán utána kifejezetten még magába is bolondított, azzal hitegetve hogy gyertek össze, majd dobott egy másik férfi miatt. Ráadásul még erőteljesen valóságot is tagad a saját érzelmeit alátámasztva, kinyilatkoztatva hogy nektek biztos hogy esélyetek se lenne, bezzeg a másik fél mennyivel különb tőled. Ez így vagy 5-6 súlyos red flag csak ebből a pár dologból. Most ha ezeket összeadogatod, és feltétlen a nárcisztikus címkével kell dobálózni, miért ennek a nőnek a mostani párja lenne nárcisztikus? Akkor már miért nem a nő? Vagy miért nem mindkettő?

Aztán itt vagy te még továbbra is, volt egy nő aki érdeklődött feléd de egy másik miatt dobtad, de közben most mégis a listádra raktad hogy a nárcisztikusok miatt nem tudsz vele se összejönni. Ez nem olyan mintha te is húzd meg ereszd meg játékot játszanál vele? Ott a depressziós csaj, akire szintén nem túl elegáns dolog lecsapni, de ő a 3. nálad mégis. És végezetül ott van ez, hogy te érzelmi alapon felmented a csajokat és magadat is, ellenben a tényleges párjukat hibáztatod, hogy ők aljas nárcisztikusok mind. Plusz hogy mindhárom nő problémás, mégis ők akik téged annyira vonzanak.

Én a helyedben tartanék azért némi önvizsgálatot is. Illetve a jó tanácsom az, hogy ezt a három nőt felejtsd el, és a jövőben próbálj meg arra is odafigyelni, hogy kikkel állsz le. Ha meg tényleg ennyire a sérültek vonzanak, annak is van megoldása hogy felülírd, csak némi tudatosság és belső munka kell hozzá.

dec. 6. 16:40
 14/22 A kérdező kommentje:

Várjál várjál 13as!

Ezek a lányok kerestek meg engem! Másrészt honnan tudtam volna hogy ilyen problémájuk van?!

Azt ne mond hogy az emberek annyira válogatják a "társnak" valót és olyan módon hogy hopp ez lelki beteg ezzel nem kell kapcsolat....

Ők közeledtek felém, nem volt vagy nem tudtam róla hogy ilyen problémájuk van. Az egyikről tudtam akibe szerelmes vagyok, de ő foggal körömmel ragaszkodott hozzám majd hirtelen már még sem kellettem.

Most te csak a saját magad mondandóját fújód...

Szted ha tudom hogy elfogok esni akkor nem leülök előbb?

dec. 6. 18:17
 15/22 A kérdező kommentje:
Jah azt még hozzátenném hogy a lány akibe szerelmes vagyok mutatott érzelmeket évekig csak nem mert ki lépni abból a kapcsolatból. Majd bátorságot vett, titokban volt is közöttünk "valami", volt terv... Aztán jött a lány részéről a "nem tudok mit akarok", majd a maradjunk csak barátok...
dec. 6. 18:20
 16/22 A kérdező kommentje:

Ahh lehet igazad van, csak bohócnak kellettem...

Nem akartam én senkit bolonditani, csak azt akartam hogy legyen valaki hátha nem fáj annyira, de azóta rosszabb ez a fájdalom , inkább vagyok egyedül.

"Jobb egyedül mint magamba" 😅

dec. 6. 18:34
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom Kérdező! Hogy lehet ekkora szemellenzővel élni. Más szemében a szállkát, magadéban a gerendát sem!

"Nah de várjatok, 3bol 3 csaj ugyanazzal a gonddal?" - Ekkor benned nem merük fel, hogy "Na de várjak, 3bol 3csaj akivel ismerkedek, ugyan olyan? Nem lehet e esetleg hogy talán mással kellene ismerkedni?!?!" Eleve nem ütközik meg ott az agyad, hogy mmm hát nekik pasijuk van!! Ők jöttek, akkor neked kötelező valamit kezdeni velük, te nem dönthetsz, minden rajtuk múlik, vagy mi? Talán ha független és érzelmileg elérhető, konzekvensen viselkedő nőkkel ismerkednél, és aki nem ilyen, azzal nem ismerkednél!, na akkor talán nem 3/3 lenne... De te persze a nárcisztikus pasik áldozata vagy!

dec. 6. 18:45
 18/22 anonim ***** válasza:
Mért kellett törölni a válaszom? Amelyik nő ilyen hülye vessen magára.
dec. 6. 18:57
 19/22 A kérdező kommentje:
9es itt is valami ilyesmi a helyzet... Igazából úgy tűnik hogy a lány beletörődött a sorsába, és ez volt az egyszerűbb hogy marad.
dec. 6. 19:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Nekem igen de a társadalom.oda van értük. A gyurcsány orbán után a szélén vagyunk, hogy egy újabb nárcit válasszunk meg, egyszerűen szerelmessk vagyunk ezekbe. Persze egy fe-győrnél még ezek is jobbak, mit ne mondjak
dec. 7. 01:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!