Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetne egy nárcisztiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne egy nárcisztikus srácot lerázni magamról?

Figyelt kérdés
Már másfél éve reménykedik, hogy összejövünk, nem ért a szóból..Rengeteg módon próbáltam már lerázni magamról. Mostanában arról próbál győzködni, hogy ha nem jövünk össze, akkor is találkozgassunk barátként (miközben mindkettőnknek lesz párja). Amiből persze tudom, hogy az lenne, hogy tovább reménykedne, hogy talán majd egyszer megkaphat..Egyszerűen nem tudom már hogy rázzam le magamról. Olyan mintha a falnak beszélnék, nem tűnik el..Van valakinek ilyesmiben tapasztalata?
júl. 6. 16:49
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%

Nokontakt segit csak. Torles tiltás esetleg számcsere.

Habár az se sokat mert olyankor jönnek a "repülőmajmok" es ismerősökön kerszetul faggat, megtalál esetleg online társkeren is zaklatni ha fent vagy(nem hagy élni), munkahelyen is már portással kell kitiltatni stb.

De minden reakcio ha duhos merges vagy rendort hivsz rá embereket kuldesz rá megveretni, neki tápanyag!

Azaz negatívat SE reagálj neki semmire.

júl. 6. 16:51
 2/20 anonim ***** válasza:
A rendőrök amugyis csak tehetetlenkednek es biroságon jo ügyvéddel még a zaklato fog téged megráncigálni. Ezt jobb kerulni.
júl. 6. 16:52
 3/20 anonim ***** válasza:
48%

"Na, ide figyelj, te idegesítő, unintelligens ragacs! Rohadtul nem jössz be, szerintem rusnya vagy mint állat, és rettenetesen unalmas, kérlek, hagyj békén!"

Ha tényleg nárcisztikus, ettől tuti elmenekül.

júl. 6. 16:53
 4/20 anonim ***** válasza:
15%
Egy nárci annak is örül ha negativ reakciot vált ki mert szóba állt vele!
júl. 6. 16:53
 5/20 anonim ***** válasza:
45%
Ez így hülyeség, 4-es. Negatív reakcióra ez csak akkor igaz, ha az a reakció a te negatív érzelmed, azaz elsírod magad, ideges leszel, zavarba jössz stb., azaz láthatóan fáj neked. A sértés is negatív reakció, azt viszont nem tudják elviselni.
júl. 6. 16:56
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Te is hibas vagy!

Ha nem irsz neki vissza es nem reagalsz semmire, nem fog remenykedni. Ha kell tilts le. Te visszairsz neki es minden egyes szoval remenyt adsz neki, persze hogy nem hagyja abba.

júl. 6. 16:56
 7/20 A kérdező kommentje:

Nem kevésszer letiltottam már..De mindig csinált egy új profilt, hogy tudjon arról írni és újra elkezdtünk beszélni..

De olyan is volt már, hogy online társkeresőn zaklatott..

júl. 6. 17:00
 8/20 anonim ***** válasza:
15%
Nem hülyeség. Semmit nem tudsz a narcisztikusakrol!
júl. 6. 17:02
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyszer letiltottad, miért kezdesz el beszélni vele újra?

Meg is érdemled!

júl. 6. 17:04
 10/20 anonim ***** válasza:
8-as, sajnos túlságosan is sokat tudok róluk. Bár ne lenne így...
júl. 6. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!