Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet azért nincs sikerem a nőknél mert nincs nárcisztikus személyiségzavarom?
Figyelt kérdés
Egy nő mondta nekem akivel ismerkedtem aztán barátok lettünk hogy "Tomi neked azért nincs barátnőd mert normális vagy és nincsen nárcisztikus személyiséged..."2023. szept. 8. 22:36
1/10 anonim válasza:
Ilyet nem mondana ki egy nő sem.
2/10 A kérdező kommentje:
1. Pedig kimondta de lehet benne valami?
2023. szept. 8. 22:45
3/10 anonim válasza:
Biztos nem mondott ilyet, de a lényeg, hogy nem. Ha mégis ezt mondta volna, akkor csak jelzem neked, hogy akinek ez megüti a fülét, az már elveszett.
4/10 anonim válasza:
Nem akarta a szemedbemondani az igazat, hogy egy tutyimutyi, anyámasszony katonája vagy aki nyomokban sen tartalmaz maszulin elemeket.
5/10 anonim válasza:
Tudod te ember hogy az mit jelent? De nem google módon tudod e hanem úgy hús vér módon.
A csaj is hülye, rosszul értelmezi.
Örül h nem vagy az.
6/10 anonim válasza:
Meg kéne válogatni a barstaidat.
7/10 anonim válasza:
Igen, mert minden nő arra vágyik, hogy egy antiszociális személyiségzavarban szenvedő, destruktív jellemmel kösse össze az életét.
Nem is értem, hogy lehet ilyen ostobaságot kérdezni! :D
8/10 anonim válasza:
Igen, az lehet.:)
De hát mivel közeledsz amúgy?
9/10 anonim válasza:
Én a kiszemelt csaj ajtaja elé vittem éjszaka virágokat, mert nem mertem megszólítani, pedig egyértelmű volt, hogy bejövök neki. Aztán ráírtam, hogy nem vette e tolakodásnak. Így kezdődött.
10/10 anonim válasza:
Esetleg arra gondolt a csaj, hogy anélkül, hogy tulajdonképpen kedvedet lelnéd a másik társaságában, egyszerűen csak akarsz egy barátnőt. De ennek a nárcisztikus személyiségzavarhoz semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!