Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok, ti megpróbálnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ti megpróbálnátok egy olyan 30-as férfival, aki nem tudott az előző párkapcsolataiban érzelmi biztonságot nyújtani a barátnőinek? És önmagát nárcisztikusnak vallja?

Figyelt kérdés

máj. 7. 22:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nekik mi lenne a jó, kérdező?
máj. 7. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

"És önmagát nárcisztikusnak vallja?"

Sokat olvastam nárcizmusról mert a párom is az, és biztosíthatlak róla hogy nem vagy az

Ez a mondat elárulja, mert egy nárcisztikus soha nem ismeri be hogy ő az lenne, inkább megpróbálja meggyőzni a másikat hogy ő a nárcisztikus, mármint az aki róla ezt állítja.

Nálad más gondok vannak, bár biztos hogy vannak

máj. 7. 22:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha ki tudom használni a pénzét, vagy van valami gyakorlati haszna, igen.

Amúgy meg érzelmi alapon nem, mert nekem az érzelmi biztonságon múlik egy kapcsolat állása vagy bukása, nélküle semmit se nyerek, sőt sokkal többet ártana, mint használna.

máj. 7. 23:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#2 Nem teljesen igaz. Max. nem személyiségzavaros. Mindent lehet skálázni. És minden emberben találhatóak nárcisztikus vonások és más is. Csak mindenkiben változó mértékben. Pl. bennem nagyobb részt van borderline vonás és kisebb részben vagyok nárcisztikus, de személyiségzavaros nem vagyok.
máj. 8. 03:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem miért is lenne jó?!
máj. 8. 08:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!