Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nyíltan és őszintén ismerkedik miért kell negatív dolgokkal megbélyegezni és kerülni? Nem inkább azt kéne tisztelni és bátornak tekinteni aki felmeri önmagát vállalni?
Figyelt kérdés
Amikor valaki csak a pozitiv dolgairól beszél az mindig bűzlik, mert látszik, hogy sokat hazudik. Miért az a jó, ha valaki csak a pozitív dolgairól beszél? Ennyire nem látnak át a felszínen? Nekem sokkal szimpatikusabb, hogyha megnyílik, mert akkor nem csak a felszínét ismerem meg. Amikor csak a jó dolgait hozza fel nem őszinte és felszínesnek tartom.2023. jún. 6. 08:54
1/5 anonim válasza:
Nyilván jó, ha őszintr vagy, de nagy kérdés, hogy milyen negatív dolgokat említesz meg. Koránt sem elfogadható bármi, hiába vagy őszinte és vállalod fel.
2/5 A kérdező kommentje:
Ha mondjuk a párkeresési gondjaimat hozom fel, hogy sok mindenkivel nem tudok értelmesen beszélgetni, eltünnek egy idő után, vagy amikor felhozom azt, hogy nem azoknak kellek akik nekem kellenének, ha valakinek kellenék ő nekem nem tetszik, ilyen problémáimat megszoktam osztani, mert szeretnék nyíltan, őszintén, mélyen bestélgetni. Ilyenkor kapom a kioktatásokat, okoskodásokat, kéretlen tanácsokat, én csak azt szeretném, hogy legyen együttérző velem, ne bántson, mert egy párkapcsolat alapja az, hogy ne titkolózzunk ne hazudjunk és szeretnék olyan kapcsolatban élni ahol nem kell megjátszani. Nekem nem megy a megjátszás, mert engem lefáraszt és nem tudom sokáig megjátszani magam.
2023. jún. 6. 09:43
3/5 anonim válasza:
Ha csak a pozitív dolgairól beszélsz, nekem azt jelenti, hogy jó benyomást akarsz kelteni, nem pedig hogy hazudós vagy.
4/5 anonim válasza:
Szerintem itt a baj az , hogy túl sokat bwszélsz negatív dolgokról ami már panaszkodásnak és leterhelőnek tűnik a másik ember számára.
5/5 anonim válasza:
Azért nem mindegy a tálalás.
Ha megismerkedéstől számított 5 percen belül már pártalálási nehézségeidről mesélsz, az szerintem sok. Főleg, ha azt is hozzáteszed, milyen nehéz beszélgetni emberekkel. Ezt még magára is veheti a másik fél, mivel alig ismeritek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!