Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne egy ember vonzóbb, anélkül, hogy másoknak akarjon megfelelni és feladná önmagát?

Figyelt kérdés

Ha jól sejtem, itt is sokakban felmerült már ez a kérdés, akár társkeresésben, munkában, vagy baráti kapcsolatok felépítése során. Színház az egész világ - de biztos, hogy jó ez? Hosszútávon úgyis borul a bili, mégis megy mindenhol a vetítés és játszmázás. Meddig lesz erre igény, vajon rájönnek a jónépek idővel arra, hogy nem ez az előre vezető út?

Elfogadom természetesen azt is, ha ez csak engem zavar, de akkor egyre inkább kitaszítva érzem magam ebben a világban.

2022. szept. 3. 23:16
 1/7 A kérdező kommentje:
Természetesen az önmagunknak megfelelés és önbecsülés felépítése után értem, hogy mit lehet még tenni ezügyben.
2022. szept. 3. 23:17
 2/7 anonim ***** válasza:
Legyen nyitott! A helyzettel akkor kell kezdeni, ha van, lehet sosem lesz.
2022. szept. 3. 23:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Én pl elvből sem okostelefont nem használok, kocsim sincsen. Egy barátnőm sem volt még, de nem érdekel, nem fogok szerepet játszani azért, hogy legyen valakim.
2022. szept. 3. 23:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Keresel valamit, ami miatt őszintén nagyra tudod értékelni magadat, és onnantól kezdve az önmagadra való csendes, visszafogott büszkeséggel jársz-kelsz a világban. Olyan fajta büszkeséggel, aminek hatására másokat is önkéntelenül többre becsülsz, mint korábban.
2022. szept. 3. 23:42
 5/7 anonim ***** válasza:

"Én pl elvből sem okostelefont nem használok"

Mégis miféle elvből?

2022. szept. 4. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez egy ellentmondás, azaz pont arról lesz vonzó valaki, amiért meri önmagát adni. Teljesen más egy ember kisugárzása, ha látszik, hogy jóban van önmagával, önmagát akarja megmutatni a másiknak, és nem az elvárásoknak akar megfelelni.

Belül kell felépíteni ezt magadban, hogy el tudod fogadni, ha másnak nem tetszik a belsőd, de te akkor is önmagadat adod. Na, valahol itt kezdődik effajta erő, vonzalom, de minimum szimpátia. És ennél a gondolkodásmódnál fogod tudni csak igazán önmagad adni. És hidd el nekem, így is tudnak meg kedvelni jobban, a szerepjatszas erőltetett. Ráadásul te magad is jobban fogod érezni magad, mert önazonos vagy, ez fog látszani rajtad, ami ösztönösen vonzó az embereknek.

2022. szept. 4. 11:19
 7/7 anonim ***** válasza:

"Én pl elvből sem okostelefont nem használok"

Mégis miféle elvből?

Ha úgy vesszük, én is elvből nem használok, de nézőpont kérdése. De leginkább azért (ha a képernyőst vesszük okostelefonnak), mert nem tudom használni. Csak gombosat. Világháló itthon van a számítógépen, amihez muszáj egér. Ebből következik, hogy táblagépet se tudok használni, se olyan laptopot, aminél középen van az egér (csak ha külön be van dugva). Nem vagyok mozgássérült, de a finommozgásom nem jó. Kötni pl. nem tanultam meg, hiába lestem anyukámtól. Szakadt pólót meg-, illetve gombot felvarrni tudok. Az írásom szinte nem változott elsős korom óta. De szerintem az a lényeg, hogy tudok írni. Félreértés ne essék, nem vagyok értelmi fogyatékos, hiszen jó a helyesírásom és főiskolát végeztem.

Másik: ne a telefon, ház, autó, háztartási gép stb. legyen okos, HANEM AZ EMBER! Egyre több úgynevezett okos eszköz, és egyre több hülye ember! Rossz felé megy a világ!

2022. szept. 4. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!